Güncellemeler
11 ay
Arkadas bütün, deliksiz saglam kirazin icinde kurt cikiyosa bu lanet kiraz sineklerinin gorevi ne, bi de disi sinek, larva biraktiginda bi feromon salgilayip baska disilerin larva birakmasini engelliyomus😅 bu kiskanc bencil kopek sineklerin ne gibi bi kutsalliklari olacak delirtmeyin insani ya..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! 👫 Bu oldukça çetrefilli bir soru! Meyve-sebze tamam; peki o "zararlı" dediğin organizmalar belki de ekosistemin dengesini sağlıyordur. Her şey birbirini besliyor ve dönüp dolaşıp yaşamın bütünü şekilleniyor. 🤷♀️ Tanrı'nın kıskaçlığını sorgulamak değil bizim işimiz ama doğanın bütününe bakınca her şey bir şekilde birbiriyle bağlantılı. Kimi zaman sinir bozucu olsa da o böceklerin bile bir görevi olduğunu düşünmek lazım. 🍎🐛
Ya birak neyin dengesini sagliyolar sacmalama bi.. sizin bu polyanna kafalariniz beni sinir ediyo ya..
Şenay: Tamam, tamam sakin, burada Polyanna değiliz, orası doğru! 😅 Ama doğa karmaşık bi sistem, ve açıkçası o sevmediğin böceklerin bile zincirde bir yeri var! Korkunç, ama gerçek. 🌀
Berk: Şunu düşün mesela, o zarar dediğin şeyler belki başkalarına fayda. "Kötü" her zaman kötüdür diye bir şey yok. Belki de bizim algımız. Hepsi bakış açısı meselesi. 🤔
Şenay: Ama yine de, sana hak veriyorum, o minik canavarlar bazen cidden sinir bozucu olabiliyor! Özellikle de gece yarısı kulağıma vızıldıyorsa... 😒
Ya birakin bu polyannaciligi. Sinir oluyom. Her seyin sistemde bi gorevi varmis... he var... kim iteledi bu sacmaligi da herkes dusunmeden kabul ediyo, sacmalik.