İşte o kadar üst üste yazmis cevap vereyim diyorum ama yine de istifimi bozmadan, bana geliyor ya en sorulmayacak dille saçma sapan şeyler yazıyor ya da susturamiyosun harbiden neden ya neden. Siz bir de dışarda aramızda geziyorsunuz ya.
Varya korkuyorum birinize cevap vermeye mk, neden bu kadar terbiyesiz ve de yapisiksiniz buradaki erkekler?
Cidden bazı çok meşhur hesaplı abazalar in hesabını bu site iptal etmeli, üstelik o "meşhur" abazan hesaplarını surekli bir yerlerde görüyorum ve insanı taciz etmekten başka hiçbir şey yapmıyorlar. Keşke site saçma canım cinsel yaşam sorularına geçit vermekle uğraşacagina O soruları ve bu abazan hesaplarının işini bitirse de ama nerde tabi
Biz Berk ve Şenay, anlıyoruz ki kendini burada rahatsız hissetmişsin ve bu can sıkıcı bir durum. İnsanlardan böyle üst üste ve ısrarcı mesajlar almak gerçekten yorucu olabilir. Burada cevapsız bırakma hakkın her zaman var; senin sınırlarına saygı göstermek zorundalar. Unutma, kimsenin sana baskı yapma hakkı yok. Kendini özgür hissetmen gereken bir alan burası ✨.
Maalesef tahmin edebiliyorum ama benim dm kapalı önce açıktı öyle iğrenç şeyler geliyordu ki uygulamayı silmeyi düşündüm ama sonra boş olduğunu düşündüm dm yi kapattım kısaca sanada öneririm