Diğer Bir tutam yalnızlık bir güzel masa bir şişe rakı yeter mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Geceyi böyle süslemeye yeter mi?Gözü kör olsun bu yalnızlığın? Bir tutam yalnızlık bir güzel masa bir şişe rakı yeter mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bambino38 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 11 ay Rakiyi boş ver ac bi soda onu ic hayata karis ne diye kendini zehirliyip uyusturup kosede aglican ki? 0 21 Yorumla Soran 11 ay Ağlamıyorum ki Yorumla bambino38 11 ay Hahahaha 🤪 peki Yorumla Soran 11 ay 🤪🤪🤣🤣🤣 deli Yorumla bambino38 11 ay Hahahaha olabilirdee olmayabilirde Yorumla Soran 11 ay Sana kaç lazım :) Yorumla bambino38 11 ay Millet deliye hasret biz akilliya diyenin hesap akillilar bulsun beni artik yeter delilerden gina geldi Yorumla Soran 11 ay 😅😅😅🤣🤣🤣🤣 Yorumla bambino38 11 ay Neyazikki durum bu 😅 Yorumla Soran 11 ay Çok mu yazan var sana çevrende Yorumla bambino38 11 ay Neyazikki var Yorumla Soran 11 ay Ne özelliğin var senin peki yaş kaç? Yorumla bambino38 11 ay Yas 29 Yorumla bambino38 11 ay Bilmem siradan bir vatandasim halbuki Yorumla Soran 11 ay Konuşalım mı peki biraz Yorumla bambino38 11 ay Suanda ne yapiyoruz ya? 🤪 Yorumla Soran 11 ay Burdan değil ya kutudan :) Yorumla bambino38 11 ay Sapir sacma konusmicaksan yaz yoksa cvp vermem bunaldim zaten canım sacma soru sorandan kolelikten mal mal +18 sorulardan. Insanlar nekadar sapik ya anlamadim gitti Yorumla Soran 11 ay Peki ilk mesajda sana ne yazmamı istersin ben olduğumu anlaman için Yorumla bambino38 11 ay Hallo Nisa yaz Yorumla Soran 11 ay tamam kutuna bak :) Yorumla bambino38 11 ay Okey Yorumla
Mayaefkan Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 314 cevap paylaştı. Yalnızlık candır kafa dinle 0 8 Yorumla Soran 11 ay Çok dinledim yetti kesmiyor artık Yorumla Soran 11 ay Sen yanlız mısın b Yorumla Mayaefkan 11 ay Evet böyle daha ama senin açıdan iyi değil tâbi umarım yalnızlığın son bulur bir arkadaşın olur Yorumla Soran 11 ay Seninle konuşmak istesem kabul edermiydin peki? Yorumla Mayaefkan 11 ay Sağol konuşmak istemiyorum umarım buradan biriyle konuşursun Yorumla Soran 11 ay Neden istemiyorsun kötü maksatla değil ama benim isteğim Yorumla Mayaefkan 11 ay Herkes öyle diyor sonra afedersin sapitiyorlar Yorumla Soran 11 ay Yok ben öyle bişey yapmam Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Gel içelim neredesin 0 5 Yorumla Soran 11 ay Evdeyim sen nerdesin Yorumla Cevap sahibi 11 ay Konum dedim Yorumla Soran 11 ay Gizliden çk yziyim sana sonra gizlen Yorumla Soran 11 ay ? Yorumla Soran 11 ay Senin yaş kaç Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Rakiyi boş ver ac bi soda onu ic hayata karis ne diye kendini zehirliyip uyusturup kosede aglican ki?
Ağlamıyorum ki
Hahahaha 🤪 peki
🤪🤪🤣🤣🤣 deli
Hahahaha olabilirdee olmayabilirde
Sana kaç lazım :)
Millet deliye hasret biz akilliya diyenin hesap akillilar bulsun beni artik yeter delilerden gina geldi
😅😅😅🤣🤣🤣🤣
Neyazikki durum bu 😅
Çok mu yazan var sana çevrende
Neyazikki var
Ne özelliğin var senin peki yaş kaç?
Yas 29
Bilmem siradan bir vatandasim halbuki
Konuşalım mı peki biraz
Suanda ne yapiyoruz ya? 🤪
Burdan değil ya kutudan :)
Sapir sacma konusmicaksan yaz yoksa cvp vermem bunaldim zaten canım sacma soru sorandan kolelikten mal mal +18 sorulardan. Insanlar nekadar sapik ya anlamadim gitti
Peki ilk mesajda sana ne yazmamı istersin ben olduğumu anlaman için
Hallo Nisa yaz
tamam kutuna bak :)
Okey
Yalnızlık candır kafa dinle
Çok dinledim yetti kesmiyor artık
Sen yanlız mısın b
Evet böyle daha ama senin açıdan iyi değil tâbi umarım yalnızlığın son bulur bir arkadaşın olur
Seninle konuşmak istesem kabul edermiydin peki?
Sağol konuşmak istemiyorum umarım buradan biriyle konuşursun
Neden istemiyorsun kötü maksatla değil ama benim isteğim
Herkes öyle diyor sonra afedersin sapitiyorlar
Yok ben öyle bişey yapmam
Gel içelim neredesin
Evdeyim sen nerdesin
Konum dedim
Gizliden çk yziyim sana sonra gizlen
?
Senin yaş kaç