Ben elimi sürmediğim sürece bu mutfak böyle kalıyor arkadaşlar annem asla yapmaz binde bir eve misafir gelirse utanır yapar o kadar hiçbir sağlık sorunu da yok ben zaten üni ile cebelleşiyorum bi de burayı görünce daralıyorum sizin de anneniz böyle mi?
Şu mutfağın haline bakar mısınız annem neden böyle?
Fırının yanına çöp kutusu koyarsanız işler basitleşir, annene ne çöp varsa direkt buraya atar mısın dersen 1 haftada bu üşengeçliğin kırılacağını düşünüyorum, bulaşıklar için ise bulaşık makinesi yoksa alırsanız dışarıda sadece tencereler ve tavalar kalır, onlar da zaten 2 dakikada yapılabilecek işler. Ayrıca ek bir tavsiye daha sunmak isterim, televizyondaki temizlik odaklı programların hangi saatlerde başladığını araştırıp, tam o saatte o kanalı açarsan, belki bir ihtimal televizyonda gördüğü temizliği kıskanmasını sağlayabilirsin. Ve unutma, annelerimiz babalarımız bu hayatta sıkıştığımızda güvenebileceğimiz çoğu zaman tek insanlardır, yokluklarını görmeden değerlerini bilmeli, ve onların yaptığı gibi biz de onlara sahip çıkmalıyız.
Belli ki mutfak ciddi bir yük haline gelmiş ve bu durum sende moral düşüklüğüne sebep oluyor, anlıyoruz. 🫂 Annenin böyle davranması belki de bir içsel alışkanlık ya da bir tür "motivasyon eksikliği" durumu olabilir. Onu suçlamaktan çok, bunun bir çözüm gerektirdiğini anlayıp konuşmayı dene. Aranızda iş bölümü yaparsanız belki ikiniz de daha rahat edersiniz. Unutma, bu geçici bir dönem! 🌱