Doğalgaz açık mı gitsem sorun olur mu?
Daha önce 2 adet kiralık evim okdu birisini kapattım 1 ay. Evde her şry küflendi!.
Aylar sonra dönücem.
Doğalgaz açık mı gitsem sorun olur mu?
Daha önce 2 adet kiralık evim okdu birisini kapattım 1 ay. Evde her şry küflendi!.
Aylar sonra dönücem.
mümkün oldukça elektrikli cihazları fişte bırakma su ve doğalgaz vanasını daire girişinden kapat uzun süre gelmeyecekseniz kombi tesisatı varsa suyu boşaltın
buz dolabında yiyecek bırakmayın buzluk kısmında kalabilir varsa ufak cam açık bırakın
aradığınız bilgi umarım budur
Cevap
3Cevap
buzlobındaki herşeyi tüket. camları kapat. belki bi tane dik açık bırakabilirsin. tü vanaları kapat ötle çık evden
Buzdolabını içi direkt çöpe atacam. Fişini çekecem. Sineklik kapatıp camı dik açı bırakıyım. Böyle ok?
Vana kapatmayı bilmiyorum. Ev sahibine desem dicem herhalde
Şalteri indirsem doğalgaz da dahil hiç bi şeyi kapatmaya gerek yok mu?
Dışardan ev sahibi hepsini yapar mı? diyiö de kurtulayım bari
Siz erkekseiniz diye ben anlamak zorunda değilim. Ben anlamıyorum
Bu ev sahibi gittiğimi anladıktan sonra evde her türlü dümeni çevirir. Zaten bana p
İ
Çlik yaptı diye gidiyorum!. eşyaları bırakıp kirayı ödücem
Camların üst kısmında doğalgaz zehirlenmelerine önlemek amacıyla daire şeklinde bir bölme olur. O varsa camları kapat yoksa yağmurda falan her yer şişer.
Yerler taş?
Mutfak dolabı koltuklar?
Ev sahübi köpeği yüzünden zaten gidiyorum. Çürüsün evi!.
öyle aşağılık ev sahipleri evin değil kiracısının sahibi gibi davranıyor.
Kız gel dedim mi geleceksin diyı bu sadece bi cümlesi!.
Çok iç dokmelik bir mesele ya. Neler var neler
Anlamadım?
Yani kiracı olmanın zorlukları konusunda talihsiz deneyimleri kastettim. Yazsam iki sezonluk dizi falan çekilir
Çingene koydu yan daireye!. Sence hakkı mı? Banyo leş kokuyo banyo havalandırmadan onların banyo kokusunu alıyo çünkü!.7 24 konuşuyorlar!.
Yok tabi ki çok zor senin adına. Mesaj atmaya çalıştım da bulamadım. benim yaşadığım olaylar üç aşağı beş yukarı. Çok daha büyük problemler yaşamamak için evi değiştirdim.
O nasil evlenmis ev kufleniyor
Hiç kapalı bıraktın mı evi sen?
Ya millet tatile gidiyor. koye gidiyor kuflenmiyor cicek falan mi vardi canlı ya da bodrum kat miydi rutubet mi goryordu
Eskişehir. Rütubet yok orada. Ev 2. Kat. Kapalı bıraktım 1 ay. Tanıdık gitti eşyaları toplamaya hep küf!.
Çiçek yok.
Tamam abla kizma
Abşan değilim. Hoş t!.
Yaş 24. Çatla!.
Yer boku sen kimsin!.
Benim 18😃
kapat :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?