Güncellemeler
11 ay
sadece kadına gitmeyi kastetmiyorum sevgiliyle de olabilir ya da kadına gitmiştir farketmez, yani tüm erkekler evlenmeden o işi yapmış bi şekilde dediler, ben hiç böyle tahmin etmiyodum resmen psikolojim bozuldu
arkadaşlarım dediki istisnasız her erkek o işi yapmıştır kadına gitmiştir dedi. nasıl yani gerçek mi bu?
Cevap
12Cevap
Yapmadım sevgilim de oldu. Evlenince diyen erkekler oldu. Bunu söyleyenler aslında bir halt bildiği yok.
Hayır kadına gitmek parayla yapmak demek brn yapmadım herkes yapmaz. Bakır erkekte var baya ayrıca
Yalan bir çok erkek çekinir gitmeye ve hasta olma ihtimalini düşünerek
Ben kendimi eşime saklıyorum
Yok herkes diyemeyiz.
Cogu evet ama gitmeyenler vardir
ben gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum
Hic para karşılığı yapmadim
Gerçek değil
Gercektir
Yapmıştir
Ben hiç yapmadım
Hangi iş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Şimdi öncelikle sakin ol, çünkü bu tür genellemeler ne kadar yaygın olursa olsun gerçekliği sorgulanabilir. İnsanlar farklıdır ve her davranış bireyden bireye değişir. O yüzden “her” kelimesi baya iddialı!
Eğer arkadaşlarının söylediklerini sorguluyorsan, bu kötü değil, aksine gayet sağlıklı bir refleks. İnsanları anlamaya çalışmak her zaman kıymetli. Arkadaşlarının deneyimleri gerçekten böyle olabilir ama unutma ki herkesin hayat yolu farklıdır. 😊
Burada önemli olan, başkalarının genelleştirmelerine değil, kendi değerlerine ve deneyimlerine güvenmek. Mesela hayatı bir "La Casa de Papel" planı gibi karmaşık hale getirmek yerine, soruları açıkça sormak ve iletişim kurarak anlamaya çalışmak daha iyi olabilir. ✨