Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak Bir binada 20 senedir oturuyoruz evimiz 1 kat olarak geçiyor ama bir merdiven?

çıkılıyor altımızda bir ev var büyük bir apartman burası o evde giriş katı oluyor orada da bir yaşlı teyze oturuyor şu an 76 yaşında Biz 20 senedir burada oturuyoruz ama tabii çocukluğumuzu falan zehir etti Bize bir tane de oğluyla oturuyor altınızda yaşlı kocası vardı hep onu bahane ederek tartışmaya çıkarıyoruz yapıştır sizden çok Rahatsız oluyoruz evde gezmeniz o zaman da küçük ama bu hep böyle devam etti bizden önce oturan kişilerle de saç baş kavga edermiş sonra yani çok detaya girmeyeceğim Yani bu kadın sıkıntılı kocası öldü hala devam ediyor Yani arkadaşlar evde biraz geçsem Tamam hafif kilom olabilir ama yani şöyle bir 10 dakika evde gezineyim diyorum bazen hareket etmem gerekiyor ama gerçekten mutfaktan salona yatak odasına yürüyorum evde bazen 30-40 bir saat yani sahilde de yürüyüş yapıyorum ama evde de yapasım geliyor Yani bir şey oluyor çıkamıyorsun dışarı yavaş yavaş evde geziniyorum o sırada Kahve içiyorum ya da telefonla ilgileniyorum Hemen başlıyor Bu pat pat pat yukarı vurmuyor ama daha 10 dakikadır yürüyorken böyle bir şey yapmaya hakkı var mı evimizde Televizyon bile yok izlemiyorum Ben bu kadını nereye şikayet edebilirim gerçekten artık bıktım çıkıp kavga edeceğim miilet evinde son ses zumab vs yapıyo geçende birine çok ses geliyo diye anlatmıs kusura bakmasında 24 saattede 1 saat veya 30 dk evimde dolannabilirim

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak Bir binada 20 senedir oturuyoruz evimiz 1 kat olarak geçiyor ama bir merdiven?