Namuslu bir kadina iftira atmak?

Arkadaşlar linç yiyeceğim biliyorum ama ben 14-15 yaşındayken 20 yaşında biri tarafından kandirildim hatta kandırılıp o yaşta +18 şeyler yaptim bilmeyerek cahillikten. Sonrasında 15 yaşında falan ben bunun nişanlı olduğunu öğrendim. Tam olarak yaşımı hatırlamıyorum ve bir şekilde nişanlısı öğrendi ben de nişanlısına gerçeği anlattım kandirildigimi nişanlı olduğunu söylemediğini hatta yani yalan konusunda ne kadar ileri gitti bilemezsiniz o kadar detay veremem. Ama o aptal kadın da sag ol gözümü açtın beni aldatıyordu pedofiliydi diyeceği yerde bana hakaret etti or... falan dedi. Zaten üstüme çok gelinmişti o süreçte nişanlısıyla yüz yüze geldiğim ilk fırsatta yalan söyledim seni aldatiyor onla bunla yatıyor diye hatta elimden geldiği kadar inandırmaya çalıştım da. Neyse çocuk zaten inanmadı allahtan inanmadı o canım kafamla bunu yaptim ya fena nefret ettim kendimden neyse evlendiler yani kız benim attığım iftiradan etkilenmedi ama ben sonuç olarak o etkilenmese bile ben iftira atmış bulundum ve cidden en büyük 7 günahtan birisiymiş bir kadına iftira atmak ne yapmam lazım tövbe ettim ama helallik asla isteyemem ben. Bazıları bana kızın yerine sadaka ver ileride hesap günü belki o verdiğin sadaka icin affeder seni falan dediler. Ne yapmalıyım ben baya endişeliyim bu yüzden

Namuslu bir kadina iftira atmak?