Şimdi bir şey diyecemde yanlış düşünüyo olabilir. bu dünyada genelde müslüman ülkelere savaş açılıyor…?

şimdi bir şey diyecemde yanlış düşünüyo olabilir. bu dünyada genelde müslüman ülkelere savaş açılıyor ya biliyorsunuz ama bu müslüman ülkelerde kendini geliştirmek için hiçbir şey yapmamış yani ne bileyim bir güçlü silah üret vb. tamam kolay değil bunları yapmak biliyorum siyasetçide değilim tabi gözlemlerime göre yazıyorum ama ben bile biliyorum bir gün savaş açılacağını bu liderler bilmiyor mu? iran, ırak, afkanistan, pakistanında nükleer silahı var ona rağmen güçlü değiller, suudi arabistan desen onların müslüman olduklarını bile düşünmüyorum, başka hangi ülke vardı hatırlayamadım? ineğe tapan hindistan bile güçlü yani tövbe yaa. İrana da savaş açtılar sıra bizde gibi sıra sıra geliyorlar bize yaklaşıyorlar bizde sadece izliyoruz bütün ülke izliyor amerika ve israilin yaptıklarını
Şimdi bir şey diyecemde yanlış düşünüyo olabilir. bu dünyada genelde müslüman ülkelere savaş açılıyor…?