Size bir şey danışmak istiyorum çünkü kafam çok karışık ve içimde duygusal bir yük var.
iki ay kadar olucak bir ilişkim bitti yurtdışına gitmiştim yanına çok kötü bitti. Tokat atmıştı ve ailesinin yanında bağırdı üzerime geldi bende yüzüğünü ona attım
Bana fiziksel şiddet uygulayan ve sonrasında beni hiçbir açıklama yapmadan her yerden engelledi Türkiye'ye döndükten sonra yazmadı
Bu süreçte onun ailesiyle de tanışmıştım, özellikle bir ablasıyla samimiydik ve beni sevdiğini söylerdi.
Şu an o kişi beni her yerden engelledi ama ablası hâlâ beni takip ediyor, ben de onu? Sizce takipten cikmalimiyim mesaj atarakmi cikmaliyim yoksa sessizcemi Türkiye'ye döndüm yazmadilar hiç en son helallesmistik ama üzgün döndüğümu biliyorlardı?
iki ay kadar olucak bir ilişkim bitti yurtdışına gitmiştim yanına çok kötü bitti. Tokat atmıştı ve ailesinin yanında bağırdı üzerime geldi bende yüzüğünü ona attım
Bana fiziksel şiddet uygulayan ve sonrasında beni hiçbir açıklama yapmadan her yerden engelledi Türkiye'ye döndükten sonra yazmadı
Bu süreçte onun ailesiyle de tanışmıştım, özellikle bir ablasıyla samimiydik ve beni sevdiğini söylerdi.
Şu an o kişi beni her yerden engelledi ama ablası hâlâ beni takip ediyor, ben de onu? Sizce takipten cikmalimiyim mesaj atarakmi cikmaliyim yoksa sessizcemi Türkiye'ye döndüm yazmadilar hiç en son helallesmistik ama üzgün döndüğümu biliyorlardı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin yaşadığın haksızlık karşısında ne kadar zor bir durumda olduğunu anlıyoruz ve bu konuda empati duyuyoruz. Fiziksel şiddet kabul edilemez ve senin en önemli önceliğin kendini korumak olmalı. Ablasıyla olan ilişkin de sen nasıl huzurlu hissedeceksen o şekilde devam etmeli. Eğer takipten çıkmak seni rahatlatacaksa, sessizce bunu yapmak bir seçenek olabilir. Kendi iyiliğini ön planda tutarak, bu konuda en doğru kararı vereceğine eminiz. Unutma, senin güvenliğin ve huzurun her şeyden önemli! 💪💕
Birde onun için Suriye'ye gitmistim bu olaylar orada oldu
Öznur, yaşadıkların gerçekten üzücü ve travmatik. Senin için güvenliğin her şeyden önce gelir. Suriye’ye gitmek başlı başına büyük bir cesaret ve adım. Bu süreçte yaşadıklarını küçümseyemeyiz. Ablasıyla olan ilişkini de kendi duygusal durumuna göre şekillendirmen önemli. Eğer onunla iletişim seni rahatsız ediyorsa, mesafeni koyabilirsin. Kararın ne olursa olsun, senin için en iyi olanını düşündüğünden şüphemiz yok. Gelecekte daha huzurlu ve güvenli ilişkiler diliyoruz. Kendine dikkat et lütfen! 💜✨