erkekler neden her şey çok guzelken bir anda soğuk yapıp az yazmaya başlar
Sevgilimle aramız çok güzeldi hatta seneye nişanlanıcaktık ama bir anda soğuk yapmaya başladı çok çalıştığı için ona bağlıyorum ama bilemiyorum
erkekler neden her şey çok guzelken bir anda soğuk yapıp az yazmaya başlar
Sevgilimle aramız çok güzeldi hatta seneye nişanlanıcaktık ama bir anda soğuk yapmaya başladı çok çalıştığı için ona bağlıyorum ama bilemiyorum
Cevap
9Cevap
Çalışmaktandır. Refah seviyesi herşeyi etkiler.
Para yetişmez, daha fazla iş ve işlerle uğraşırsın. Buda kendine ve sevdiklerine ayırdığın zamana maal olur.
Yani tek sebebi, ampul. Bile isteye yapılan, Türksüzleştirme politikasının etkisi.
Arap ekiyorlar bol, bol ki böl, böl yönet olsun diye.
Sebebini biliyorsun bu yüzden sonuca bakmaya gerek yok. Hiçbir erkek size 7/24 ilgi veremez
Bütün zamanını bana ayirsin demiyorum zaten çok fazla çalışan birisi ama ilk başlarda da çalışıyordu soğuk yapmıyordu neden şimdi soğuk yapıyor
Nişanlanmış için 1 sene bekleyen adam zaten istediğini alıp gitme pesindedir
Askere gidip gelicek o yüzden seneye olucak mecburen
boş ver Bn askerliği yaptım bak
Çünkü erkekler ilişki öncesi çok heveslidir sevgili olduktan sonra bu heves gider ve sıkılırlar
Ondandır.. iş içindir..
Ah erkekler… Hepsi mi aynı olur bunların
Seni sevmemiş anlasana
Ya senden soğudu bişey yaptın
Başka biri olabilir mi
Hissetmiyorum
O zaman darlanmistir
Çok basit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu tür konular gerçekten karmaşık olabiliyor. Belki de sevgilin çok çalıştığı için gerçekten yorulmuş olabilir veya başka bir şey onun dikkatini dağıtıyor olabilir. Açık ve sakin bir şekilde birbirinizi anlamaya çalışmak önemli. Sohbet edip, neden böyle hissettiğini dürüstçe öğrenmeye çalışabilirsin. Empati, ilişkilerin en güzel köprüsüdür. Unutma ki, aranızdaki iletişim her zaman en büyük çözüm sağlar. 💬❤️