Ne yapmam lazım, siz ne düşünüyorsunuz?

Bunu takdir edilmek için yazmıyorum takdir görülecek bir şey mi ondan da emin değilim, sadece merak ediyorum diğer insanların tavırlarını düşünclerini. Ben yardım etmeyi severim ne bileyim bir pazara gitsem tezgahına uğranmayan kişiden alışveriş yaparım yol kenarında el işi şeyler satan kişilerden elimde oldukça bir şeyler almaya calışırım. Kimseyi görmezden gelmeyi sevmem sokakta beni durdursalar durur dinlerim veya bir broşür vs. dagıtıyorsa biri mutlaka alır teşekkür ederim. Mesajlara anında dönerim bekletmeyi sevmem eger o an müsaitsem. Yanımda herzaman sokak hayvanları için mama bulundururum. Hiç hayır diyemem kimseyi kolay kolay reddedemem. Bunun bir yararını görmedim (ki yararını görmek için yapmıyorum, içimden geldiğince hareket ediyorum sadece) insanların bunu hakettiğini de düşünüyorum ama bu zamana kadar tam tersi herzaman suistimal edildi. Fazla duygusalım bu tarz şeyler yaşanınca da kaldıramıyorum çöküyorum direkt. Ayrıca yakın çevremdekiler bu hal ve hareketlerimin enayice olduğunu söylüyor. Ne yapmam lazım, siz ne düşünüyorsunuz?

Ne yapmam lazım, siz ne düşünüyorsunuz?