Altıma sı*tım napmalıyım?

Şimdi kızlar ve erkekler ben iki gün kadar önce makyaj masamda video izleyip oturuyordum. Ani bi kararla salayım dedim ve saldımda ilk başta her şey iyiydi osurmak insanı rahatlatan bir şey zaten hoşumada gitmişti yani. Ne olduysa o ikinci osurugu yapmaya karar verince oldu. Bir kez daha salayım dedim salmaz olaydım. Salmaya calıştım bu seferki baya bi zorladı beni. Neyse ne işte yine saldım ama bu seferkinde bi fark vardı. Saldıktan sonra belimde bir sıcaklık hissetmiştim elimi kalcama doğru atayım dedim ve elime katı katı birşeyler geldi bi an aynayla gözgöze geldim ve ben ALTIMA SIÇTIM DEDİM insan o an o kadar çaresiz kalıyor ki... ama her neyse zaten evdeydim hemen lavaboya geçtim tabi geçmem pek kolay olmadı. Basur olmuşçasına lavaboya doğru adımlarımı atıyordum lavaboya girdim ve ne göreyim özel günümde olduğum için pedimin yarısı kan yarısının BOK oluşu beni derinden sarstı. Ben böyle bişeyi nasıl yaptım dedim kendimce. Neyse sonra banyoya geçip donu siyah poşete koyup o hayal kırıklarıyla dolu poşeti çöpe fırlattım. Bunu birisine anlatmam gerekiyordu çünkü ilk defa böyle bişey yaşıyordum bebeklikten bu yana hoşuma gitmedi de değil ha. Hikayeme ilgili derin düşüncelerinizi yorumlarda bekliyorum. Hoşça kalın boklu kalın efendim🤍

Altıma sı*tım napmalıyım?