Ben nedense izmirli erkeklerden hoşlanıyorum. Ve de ilerde planlarım var ille de izmirli ile evleneceğim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an çok aptal geldin bana. "İlle de İzmirli ile evleneceğim" nedir ya? Geleceğin hakkında, hele ki evlilik gibi ciddi bir olaya böyle bakman üzdü. Evlilik kavramını içini doldurarak anlamaya çalış, beraber yaşayacağın insanı markaya sahip bir obje gibi görmeyi bırak. Yoksa seni bırak İzmirliyi, Konyalı da kurtarmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılInan hic bir farklari yok hatta capkin olurlar. izmirli olarak uyariyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek işte ne yapabilirsin canım
Konya kafasiyla izmirli damadi vururlar bence ayni sekilde konyali erkege izmirli kiz eslesmeside ayni sonucla bitme olasiligina sahiptir
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin o olmayan aklınla vururlar vuracak varsa fantaziye bak.
- Diğer konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılTam bir İzmir beyefendisiyim taliplerimi bekliyorum, teşekkürler.
sdjaslkadas24 Yorumla
Soran+1 yılO sen çok tatlısın. Ama ilerde umarım
- +1 yıl
tamam bekliyorum o zaman aşdad :D
Soran+1 yılHayırlısı sana hayırlı kısmetler ilerde mutlu olursun inş. cana yakın duruyorsun.
- +1 yıl
Öyleyimdir teşekkürler hepimize inşallah :D
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
58Cevap
Konya hakkında birşey biliyorum o da altı erenler üstü verenler.. çok kötü insanı.. bir kere gittim çok acayipler birkaç kişi bana kafa tuttu orda geri meydan okuyunca susup gittiler birdaha da gelmediler
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok acayip tinerci gibi birşeyler Konya güzel bir şehir gerçekten çok beğendim sadece bir kere gittim bir hafta falan kaldım güzel bir şehir baya gezdim havası da çok iyi geldi bana kendi memleketimden bile iyi geldi havası ama birtek insanlarını beğenmedim davranış olarak..
Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. bakarsın bir gün birisi çıkar,
"işte bu.." dersin.
sonradan öğrenirsin "izmirli" olmadığını.
ve yine öğrenirsin ki bu işlerin nereli olduğuna bakmaksızın işlediğini.
kaderinde ne varsa odur.10 Yorumla
+1 yılHerkesi bir tutmamak gerek ama benim ilk ve tek sevgilim İzmirliydi. Ben Malatyalıyım. Bizi hep Kürtmüşüz gibi görüyorlar. ( öyle olsam bile utanmam çünkü Kürtlük teröristlik demek değildir.)
Sürekli ezildim, İzmirli kızlarla kıyaslandım. Onlar gibi giyinmediğim için kötü olan ben oldum. Bu kıyaslanma ve ezilme ile 3 senemi geçirdim. Sonucunda hoş şeylerle karşılaşmadım. Umarım öyle biri çıkarsa benim karşılaştığım insan gibi olmaz...16 Yorumla
Soran+1 yılBen Türküm ben anlaşırım hiç tereddüt etme uyumda sağlarım.
- +1 yıl
Ben sana demedim ki zaten :) Bence yazdıklarımı tekrar oku :)
Soran+1 yılBende sevmem doğuluları. Ama o belli etmiş herhalde?
- +1 yıl
Her neyse ayrım yapmaya devam edin :) umarım doğulu biriyle evlenmezsin (!) :))
- +1 yıl
Ayrıca ben de Türküm. Ama Kürt olsam da bunu yargılamak senin gibi henuz okuduklarini dahi anlamayan birine düşmezdi emin ol.
Soran+1 yılInsan ister istemez soğuyor. Şimdi Türkler'e uygulanıyor o çifte standart.
+1 yılBen Izmirli erkekleri hic sevmezdim gevsek gelirlerdi. Su an izmirli sevgilim var ve Allah ayirmasin onu cok seviyorum karakterini huyunu yakisikli olmasini guvenim de sonsuz masallah
00 Yorumla
+1 yılSdsece meraktan bir şeyi sormak istiyorum ama yanlış anlama neden İzmirli erkeklerle evlenmek istemiyorsun Türkiye de başka ilden olan erkek mi kalmadı.
02 Yorumla- +1 yıl
Doğru bence Türkiye de başka ilden olan erkek kalmadı mı.
+1 yılne düşünmemizi bekliyorsun? ziktirgit kimle evlenirsen evlen
21 Yorumla
Soran+1 yılNickinle uyumlusun
+1 yılOoww buyuk kapisma.. bu tartisma kizin izmire yerlesmesiyle biterse birsey olmaz ama bir izmirli giderse cok bunalir konya ortamindan.
00 YorumlaIzmirin erkeği çok burnu havada oluyo ne yapicaksin bizimkileri anlamadim ki :)
10 Yorumla
+1 yılBen izmirli bir bayanım ailem balkan , eski sevgilim konyalıydı tam hanzolar birde çok tutuculardır eğer yerli iseler çok başın ağrır. Aşk , sevgi dersin ama bir yere kadar idare edersin sonra eeee hadi be oradan dersin. Boşa zaman kaybı yani
21 Yorumla
Soran+1 yılSen sorumu tam olarak anladınmı, yoksa başka yere mi daldın,
ille de böyle diyosan adanalı Kıvanç' a bakarken de için gitmicek o zaman
10 YorumlaBenim için farketmez. Annem yanımda olduğu sürece Marslı da olsa evlenirim dermişim xjsbsjskk =D
10 YorumlaBen konyaliyim ve şu an senden utaniyorum. Nasibin nerde olacagini bilemezsin
01 Yorumlasizin ordaki minibüs şoförlerinin arabasının altında kalmazsan umarım istediğin olur :)
00 Yorumla
+1 yılfazla plan kurma hayat ne getirir bilmez diyorum ben ^_^
10 Yorumla
+1 yılEvet Türk erkeklerini sevmem ama İzmir erkekleri başka.
16 Yorumla- +1 yıl
@__srdr__ Bu iyi değil mi ya?
- +1 yıl
Nasıl yani anlamadım?
İzmirli olarak soyleyim çoğu çapkındır ama ben gibi gercek sevenlerde dolu :) kolay gelsin sana
00 Yorumlaİzmirli erkekler genelde gece hayatına çok düşkün olurlar haberin olsun. Ayrıca onlar için RUS turist diye bir kavga da devreye giriyor dikkat et :)
00 YorumlaBende izmirliyim ama o kadar genelleme yapma bence... zaten izmirli de kalmadı çoğu doğudan gelenlerin ikinci üçüncü kuşakları doğu derken malum İzmir en batıda her yer doğu oluyor :)
00 Yorumla
+1 yılizmirde yaşamış bir konyalı olarak şehrimizin adı çıkmış konyalıyım diyince surat asıyorlar adapte olmakta çok zorlandım geri dönmek zorunda kaldım
16 Yorumla
Soran+1 yılHımm bilemem orasını ama birçok konyalı- izmirli evlilikleri oluyor.
- +1 yıl
o eskidenmiş mahallemde 3 kişi konyalıyla evlenmiş ayrılmıştı hatta konyalı bir kadın kaynanasını görümcelerini hep akrabaların sabah kahvaltıya davet etmiş kocanın haberi yok neyse oğlan tarafı geliyorlar eve zili çalıyor ama kapıyı açan yok :)
Soran+1 yılNasıl ve neden? :D
- +1 yıl
kadın çarşıya gezmeye çıkmış haber vermeyi unutmuş yokum diye :)
Soran+1 yılDüşünmesi gerekirdi.
- +1 yıl
kadının psikolojik sorunları varmış falan filan biride izmire geldikten sonra bozulmuş gece hayatına kaptırmış kendini kapı dışarı :)
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. aushfusafauhf ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum not : izmirdeyim :((
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen istersinde bakalim bizim izmirliler seni ister mi :D konya arkadas:D saka saka insllah istedigin gibi olur
10 YorumlaDiğer konusunda 438 cevap paylaştı. hee evlen evlen izmirli erkekle gör ebeni... kızım aldarır izmiliye güven olmaz rahat adamlar bunlar
11 Yorumlagörümcenıde bana ayarla :) bende izmirli kızlardan hoşlanıyorum
00 YorumlaDiğer konusunda 473 cevap paylaştı. Hayal edersin ızmirli erkek evlenirsin Afrikalı
ay ben bile tirstim10 YorumlaDiğer konusunda 970 cevap paylaştı. Bende soyle sorayim trakyali erkek, trabzonlu kiz nasil olur:)
00 Yorumla
+1 yılBen izmirliyim ama neden böyle bir duygu içerisindesin anlayamadım.
00 Yorumla
+1 yılİzmirli erkek istersin sonrada bir de bakmışsın ki mahalleden cevatın oğlu harun'la evlenmişsin :DD
10 YorumlaDiğer konusunda 882 cevap paylaştı. bende koreli erkeklerdne hoşlanıyorum ama ileride planlarım yok :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIzmirli degilim ama yine de Konyali kiz istemiyorum.
00 YorumlaUlan ben Doğuluyum dogulular sevilmiyormu. sacma sapan konuşma.
10 YorumlaBizde izmirli kizlardan hoslaniyoruz bulsak bir fistik hemen evleniriz :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılİzmirli senle evlenecek mi izmirin kizlarina guzel diyolar
00 Yorumla ben bir izmirli olarak neden izmirli erkeği tercih ettiğini anlamadım :D
00 Yorumlaİzmirin kızları erkekleri iyidir, konya tokat yozgat kızları nö nö nö 😁
08 Yorumla
Soran+1 yılNö nö oldu yes yes yes
Soran+1 yılYeah babam yeah
Soran+1 yılOv yeme
Soran+1 yılYerlerse neye bakacaklar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemekki sen yakışıklı erkek görmemişsin eğer kriterin bu ise. Meram'a gel , Zafer'de filan takıl.
12 Yorumla- +1 yıl
zafer ipsiz sapsız dolu bea
- +1 yıl
Zaferde yakisikli ne arar kix hepsi liseli (:
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle saçmalık görmedim , evliliği hayatı oyuncak haline getirmişler.. Boşanan kesimi bu tipler oluşturuyor işte
00 Yorumlalskdlsjljd izmirli erkeklerden hoşlanıyorum nedir ya: D
00 Yorumla
+1 yılizmirli erkeğin rahatlığını konyalı bir kızın kaldırabileceğini düşünmüyorum
02 Yorumla- +1 yıl
bingo hocam dogru tespit
- +1 yıl
Bende izmirliyim konyada onları tanıyacak kadar kaldım gerçekler bunlar :)) gerçi konyalılar ikiye ayrılır aşırı dindarlar ve aşırı sapkınlar olarak :))
Akıllı kızz seniii. tabi evlenince izmire yerleşeceksin. Tatil derdin olmayacak demi az çakal değilsin :)
11 Yorumla
Soran+1 yılSeviyesizleşme istersen. biz Konyalılar memleket sevdalısıyız istersem ihtiyarlığımı dahil konya da geçiririm o derece.
+1 yılHayirlisi olsun hemşerim
11 Yorumla
Soran+1 yılHımm
İzmirli konyalıya bakmaz yalnız diyeyim de :D
15 Yorumla
Soran+1 yılBal gibi bakar
Soran+1 yılBir tanıdığım sağladı. Ege isminde oğulları var çok canlar yakar büyüyünce.
Soran+1 yılIlerde düşünüyorm zaten.
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSiyahla beyaz gibi bu olmaz
018 Yorumla
Soran+1 yılHiç güleceğim yoktu. Neden beyefendi
- +1 yıl
İzmirli bir erkek olarak söylüyorum beklentiler farklı hayata bakış farklı yaşayışlar farklı her şey farklı
Soran+1 yılOkadar emin olmayın. ;)
- +1 yıl
Bu kadar da özgüven sahibi olmayın :D
Soran+1 yılSana mı kaldı. Şuraya yazdım bak ilerde ki eşim kesinlikle izmirli.
- +1 yıl
İzmire göçenlerden olmasın onlar sayılmaz çünkü şöyle yedi ceddi izmirli olan birini bul yapabilirsen o zaman kabul:D ayrıca görüşümü belirttim ben sana kaldı diceksen soru sorma:D
Soran+1 yılRahat om. Buldum bil. Ben nasıl yerlisinden isem, oranın yerlisini de bulurum kolumda takarım. ;)
- +1 yıl
eh hadi bakalım allah sabır versin:D
Soran+1 yılOl* olacaktı, başta ne diyordu bak böyle yumuşattırım işte ;)
- +1 yıl
Yok şimdi bir şey dicem kızcaksın o yüzden bu tartışmayı burada bırakmak için yumuşadım sen yapmadın yani:D
Soran+1 yılŞimdi açık alımlı güzel bir bayanı sırf konyalı diye istememezlik mi yapardın sen?
- +1 yıl
hahaha gözümle görsem inanmam:) daha o anlattığın tipte bir Konyalı görmedim:)
Soran+1 yılTürk kız profiline uyumlu olarak dile getirdim bunu.
- +1 yıl
Bende İzmir kızı tipine göre değerlendirdim:D
Soran+1 yılAffedersin'de neye göre
- +1 yıl
Güzellik dişilik kibarlık kafa yapısı ve daha bir çok
Soran+1 yılİzmirli erkeğe izmirli bayan. Al sana izmirli tayfa :D
- +1 yıl
evet bu olur bak anlaştık şuan:)
Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Ya niye konyalı değil de izmirli
60 Yorumla
+1 yılAyy hemşehrim yaa nikah şahidin ben olurum :D
12 YorumlaÇocuğuda merzifonda doğurursan bermudayı tamamlarsın bu ne l*n fgdhh
06 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istedin? kekoca anlamam.
Soran+1 yılUmrumda değil haydi defol.
Soran+1 yılKaybol ergenus
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kısmet işi bu. Planla olacak şey değil.
00 Yorumla
+1 yılİzmirli erkekler çapkındır.
10 Yorumla
+1 yılİzmirli erkeklerde yakışıklı mıymıs yoksa:D
15 Yorumla- +1 yıl
@__srdr__ bize ne zaman sıra gelcek :D:D
- +1 yıl
@__srdr__ geçmez yıllar:D
- +1 yıl
öyle bir konuştun ki :S
https://www.youtube.com/watch?v=sXiSmRa05Hs
Al len izle. :D
+1 yılİzmirli erkeklere güvenme yavrum.
11 YorumlaDiğer konusunda 415 cevap paylaştı. erkeklerini bosverde İzmir on numara hani
02 Yorumla
Soran+1 yılYedekte tuttum. Olabilir olmazmı
Bende konyalıyım..:)
Ama sanki olmaz gibi ya..:/015 Yorumla- +1 yıl
Aa ciddi misin ya :)
Hemşehrim :D - +1 yıl
Oy kuzum evet ya gel bir sarilayim :D
- +1 yıl
bütün konyalılar toplandık toplandık toplandık :)
- +1 yıl
teşekkür ederim :) @Walterin
- +1 yıl
konyanın neresinden @Walterin :)
- +1 yıl
merkez desene niye hava atıyorsun meram diye :) @Walterin
- +1 yıl
selçukludayım ben ne iş yapıyorsun :) @Walterin
- +1 yıl
ne okuyorsun @Walterin buradan zaman bulup ders çalışabiliyor musun?
- +1 yıl
niye mimarlık okuyanlar torpilli mi :) @Walterin
+1 yılİzmirli erkekle konyalı kız yürümez o iş
09 Yorumla
Soran+1 yılOkadar emin olma.
- +1 yıl
bir çok kez örnegini gördüm konyalı kiz tarafı olunca yürümüyo
- +1 yıl
Birbirine cok zıt karakterler
Soran+1 yılYürüyen ve yürütebilenler var.
- +1 yıl
Rastlamadım erkek çok hür kız tarafıda bir o kadar sıkı ve sineğin yağını hesaplıyan tarzdan olur genelde bide konyalilar satafata paraya duskun ege insani önem vermez aksine
Soran+1 yılNereden bakarsan öyle görürsün
Soran+1 yılNasıl* olacaktı
- +1 yıl
Lafa gelince diyorsunuz ne alaka izmirli yaa diye genis genis. Ama elestiriye gelince sen konyali o izmirli hahaha diyorsunuz. Once kendinize bakin be siz kimsiniz de kimi elestiriyorsunuz? Genel olarak konusuyorum ayrica senin yorumuna yazdim.
- +1 yıl
Ben izmirli biritim buda benim şahsi gorusum cevremden gözlemledigim sanane
Varsa bende bir İzmir kızı alayım :P
00 YorumlaKonyalıları bir sevemedim evlen gitsin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende izmirde olacağım ilerdeki işim gereği :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden brz anltsna neden . s. s
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim de annem Konyalı ben İzmir'liyim :)
09 Yorumla
Soran+1 yılHımmm
Cevap sahibi+1 yılKonya'nın neresindensin sen?
Soran+1 yılSenin annen neresinden
Cevap sahibi+1 yılMerkez eski otogarın o tarafta :)
Soran+1 yılTm. Nasıl tanıştılar?
Cevap sahibi+1 yılTam bilmiyorum fakat aklımda teyzemin İzmir'deki düğününde mi ne tanışmışlar sanırım.
Soran+1 yılBenim bir tanıdığım arkadaşıyla beraber tatil esnadında izmirli bir bey le birbirlerini beğenip öyle ilerletmişler ilişkilerini sonrası. Ardından hayat Arkadaşı oldular.
Soran+1 yılÇocuklarıda oldu. 3, 4 yaşlarında tatlılık ötesi çocukları oldu.
Cevap sahibi+1 yılHımm maşallah.
Darısı senin başına :)
+1 yıl:D alaka ne ya şehire göre erkek bakıyosn?
00 Yorumla
+1 yılyanlış yoldasın bak dön bence oradan :))
00 YorumlaTercih meselesi olabilir ne var bunda
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği