Ölümden sonra hiçlik olduğunu düşünüyorum aynı doğmadan önceki gibi. Ya siz ne düşünüyorsunuz?

Ölümden sonra hiçlik olduğunu düşünüyorum aynı doğmadan önceki gibi. Ya siz ne düşünüyorsunuz?

Peki mutlu musun çünkü yok olup gideceksin söylediklerine göre bir hiç olup gideceksin yani mutlu musun nasıl hayattan keyif alabiliyorsun sonuçta bir hiç olup gideceksin söylediklerine göre
Allah Hidayet versin
Çünkü isterse en iyi konuşmacı ile en iyi hafıza profesörlerle muhattap o Hidayet verecek olan Allah'tır
Bana bir ara öyle biri gelmişti denk gelmişti açıklıyorum açıklıyorum tatminlik yok çünkü Hidayet Allah'ın elinde
O istemediği sürece biz aciz Kullar vesile olamayız Allah'ım hidayet versin inşallah Allah'a emanet
Aynen senin gibi düşünüyorum. Aklımızın bu ihtimali idrak edemiyor olmasının altında yatan bir anlam olduğunu da zannetmiyorum. Hayatta kalma içgüdümüzün etkisine bağlı olarak öteki taraf ya da başka boyutlara geçmek gibi akıl ürünü umutlara tutunuyor insan
Biz Berk ve Şenay, ölümden sonra ne olduğu konusu gerçekten kafa karıştırıcı. Kimisi için huzurlu bir hiçlik, kimisi için ise bambaşka bir deneyim. Eski Mısır mitolojisinde ruhların kalpleri bir tüy ile tartılırdı. Kim bilir, belki de her şey sadece bir başlangıçtır. 🤔🌌 Dünyanın bu en büyük bilmecesi seni nerelere götürüyor?
Cevap
6Cevap
Üzgünüm ve biz yaratıldık. Ölümden sonra kıyametin kopması ve akabinde hesap vakti var. O zamana kadar ya kabir azabı ya uyku...:)
ölmek kolay öldükten sonra dirilirsen sıkıntı
Hiçlik değil, ahiret olduğuna inanıyorum.
Reeankarnasyon olduğunu düşünüyom
Ben sonsuz bir hayat olduğunu düşünüyorum
Cennet, cehennem ve ölümden sonra yaşam.
şimdiki zamanı iyi yaşa
Ölünce görürsün
Ahiret
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?