Diğer Buzdolabı bozuldu ne yapacağım? öğrenciyizbeablam Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Buz dolabından beyaz eşyadan anlayan var mı? Sanırım fanları buz tutmuş… Buzdolabı bozuldu ne yapacağım? Cevapla Beyaz Eşya Soruları Beyaz Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
cavemanxy Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Hangi marka? Fişi çekip bir süre beklemek televizyon bozulduğunda televizyonun kafasına 3 kere vurmak gibi bir yöntem. Teknik servise başvurabilirsen sana yardımcı olacaklardır. 0 0 Yorumla
Anlamınıbilmekkkkk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 11 ay 1 gün fişi çekili bekle buzlar erisin. Arkasında aşağıda fan motoru düzgün soğutmuyordur ona ve gazına baktırın tamamdır. 0 0 Yorumla
mursel60 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Dolabın içini boşalt komple fişi çek bütün buzları önce erit sonra altı Kale bodursa altında su birikintisi varsa nem varsa twması kes 0 0 Yorumla
nonono34 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Fişini çek 3 gün beklesin buzlar erisin iyice sonra dene çalışır 0 0 Yorumla
jokeeface Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 100% 11 ay tarihi eser gibi yalnız bu 0 1 Yorumla öğrenciyizbeablam 11 ay Hayır alt tarafı 9 yıllık dolap Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sorun ne? 0 6 Yorumla öğrenciyizbeablam 11 ay İfanları çalışmıyor dondurucu donduruyor ama soğutucu soğutmuyor fişini çektim şimdi Yorumla FOSİLbirÜYE 11 ay Anladım fanı veya fan kablosu ya da fan sigortası yanmış öğrenci ablam Yorumla öğrenciyizbeablam 11 ay Buzlanmış fanları o yüzden fişi çektim buz erisin bakacağım Yorumla FOSİLbirÜYE 11 ay Kaç senedir dokunmuyordun sen o dolaba 😂😀 Yorumla öğrenciyizbeablam 11 ay Daha yeni böyle bir sorunla karşılaştım Yorumla FOSİLbirÜYE 11 ay Eee kıştan kışa fişini çekip buzunu eritmezsen olacağı bu. Belli ki baya eski teknoloji bir dolap Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Üroloji noroloji 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 11 ay Diğer konusunda 13,4b cevap paylaştı. Nesi var ki 0 2 Yorumla öğrenciyizbeablam 11 ay Fanları buz tutmuş hava vermiyor Yorumla Asknedencanyakar_ 11 ay Hava vermemesi yani sogutmamasi muhtemelen gazla alakalı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hangi marka? Fişi çekip bir süre beklemek televizyon bozulduğunda televizyonun kafasına 3 kere vurmak gibi bir yöntem. Teknik servise başvurabilirsen sana yardımcı olacaklardır.
1 gün fişi çekili bekle buzlar erisin. Arkasında aşağıda fan motoru düzgün soğutmuyordur ona ve gazına baktırın tamamdır.
Dolabın içini boşalt komple fişi çek bütün buzları önce erit sonra altı Kale bodursa altında su birikintisi varsa nem varsa twması kes
Fişini çek 3 gün beklesin buzlar erisin iyice sonra dene çalışır
tarihi eser gibi yalnız bu
Hayır alt tarafı 9 yıllık dolap
Spotcu ta bi gösterın
Sorun ne?
İfanları çalışmıyor dondurucu donduruyor ama soğutucu soğutmuyor fişini çektim şimdi
Anladım fanı veya fan kablosu ya da fan sigortası yanmış öğrenci ablam
Buzlanmış fanları o yüzden fişi çektim buz erisin bakacağım
Kaç senedir dokunmuyordun sen o dolaba 😂😀
Daha yeni böyle bir sorunla karşılaştım
Eee kıştan kışa fişini çekip buzunu eritmezsen olacağı bu. Belli ki baya eski teknoloji bir dolap
Üroloji noroloji
Nesi var ki
Fanları buz tutmuş hava vermiyor
Hava vermemesi yani sogutmamasi muhtemelen gazla alakalı