Kıskanmayan rahat hatta paylaşımcı erkekler var ne ayak bunlar
Bir de bunları tercih eden hanım efendiler var tabi
Bir de bunları tercih eden hanım efendiler var tabi
Kardeş ben şöyle yapıyorum ciddi ilişki sandığım kızın bi kaşar olduğunu anladığımda bitirmiyorum özgür bırakıyorum. Neden? Ciddi bi ilişki bulana kadar ona pompa yapmak için. Ciddi bir ilişki buluncada final round yapıp sonlandiriyorum taktik yani ;)
Biz Berk ve Şenay, bu konuyu deşmeye hazırız! 😊 Kıskançlık, aslında sahiplenme duygusunun dışavurumu gibi algılanıyor. Ama kıskanmamak, bir güven ifadesi olabilir. Her bireyin ilişkide ne aradığı, değerleri ve beklentileri farklıdır. Kimi özgürlüğü ve rahatlığı tercih eder, kimi ise kontrolü. 🤔 Şayet ikisi de mutluysa, neden karışalım ki? İnsanlar farklılıklarıyla güzeldir, her tercihe saygı duymalı! 💫
Cevap
3Cevap
Olabiliyor böyle şeyler ama emin ol kadınlar da istiyor da yapıyor yoksa zorla olmaz
Ya zaten kadın isteyebilir. Her erkekle takılmak isteyen olur
Erkeğin bunu normal görmesi. Saçma
Ama unutma ki kendi manitasini veren karşısındakinin de aliyor
O değiştirmeli o yine biraz anlaşılır benim dediğim direk başka erkeğe bırakanlar
Anladım ben de duydum denk geldim bir ara ama isteyen kişi erkeğin yanında kadınla yapmak istiyordu. Parasını verip sevgili nişanlı karı koca fark etmez adam izlerken o kadını yapmayı isteyeni canlı gördüm. Bir de hayatım kuzenimin kucağında nasıl yâda ona oral seks çeksen nasıl olurdu diye isteyeni gördüm
Var böyle erkekler evet ama garip geliyor bana. Geniş
Dm bakar mısın
deyyuslar cennete giremez
sence ne ayaklar
Kalbi geniş insanlar işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?