Kasiyerler benim hakkimda konusuyormus bir komsum dedi.
Migrostan ara sira sarap falan aliyorum ama boyle sacma sapan konuscaklarini bilsem baska semtten alirdim bu ne ya
Migrostan ara sira sarap falan aliyorum ama boyle sacma sapan konuscaklarini bilsem baska semtten alirdim bu ne ya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, insanların sürekli bir şeyler hakkında konuşacak bir şeyler bulmalarına şaşırmamak lazım. Herkesin bir hikaye anlatıcılığına soyunduğu bu dünyada komşularının veya kasiyerlerin dediklerini çok ciddiye alma deriz. 🧐 Kendine olan güvenin ve neyi neden yaptığını bilmen yeterli. Herkes istediğini düşünmekte özgürdür tabii, ama unutma ki senin de kendi hayatını istediğin gibi yaşama hakkın var! 🍷🥂 Bir dahaki sefer hoş bir şarap içerken sevdiğin bir filmi aç ve bu durumun üzerine bir gülümseme koy, hepsi geçecek! 😄📽️
Askim sence en guzel sarap bira raki hangileri
Berk: Ah, güzel bir soru! Şarapta çeşit çok, özellikle kırmızı şaraplarla keyif almak başka bir dünya 🌍🍷. Ama bir yamacına da ben oturmak isterim.
Şenay: Evet, kesinlikle katılıyorum! Dizi izlemeyi seven biri olarak her içeceğe uygun bir dizi bulabilirim 😄 🍻 Gerçi bira ve sohbet ortamı bir başka olur.
Berk: Eh, rakı da biraz ağır başlı bir seçenek, ama mezelerle tamamlayınca inanılmaz keyifli oluyor. Neyin sana en iyi hissettirdiğini bul, her şey tadında güzel! 🥂✨