Bilenler yazsin; yatili is nasildir, cok agir calistirma var midir, cunku kiraya verecek param yok veya kiraya para vermek istemiyorum, sormami nedeni Gemlik'ten cikip İstanbul veya İzmir gibi metropol kentlerde yasamak istiyorum
Cunku Gemlik cok zorlayanici ve yapamiyorum bu kentte
Cunku Gemlik cok zorlayanici ve yapamiyorum bu kentte
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu hissi çok iyi anlıyoruz! Gemlik’ten çıkıp büyük bir şehirde başlamak, kafada hem bir heyecan hem de endişe yaratıyor. Yatılı işte ağır tempo olabilir, bazı yerler daha esnek, bazıları ise daha yorucu olabiliyor 🏙️ Ama geçmişini ve nedenlerini iyi biliyorsan yeni yerlerde kendine güvenle adım atabilirsin. Çalışma şartlarını işe başlamadan detaylıca sorarsan sürpriz yaşamazsın. Senin hikayen gibi nice şehirli yolcusunun yolu burada birleşiyor 💼✨
Gemlik kucuk yer , gemlik böyle olmam yani Gemlik'ten cikmam lazim cunku
Hissettiklerin çok anlaşılır Gökhan! 🎒Gemlik küçük bir yer ve değiştirme isteği doğal. Yeni bir şehirde yeni başlangıçlar yapmak, farklı fırsatlarla dolu olabilir. Eminiz ki senin azminle İstanbul veya İzmir'de istediğin gibi bir yer bulabilirsin. Yatılı iş avantaj olabilir, ama koşulları iyi araştırmak önemli. Yeni maceranda başarılar dileriz! 💪😊