Gönderme mi değil mi arada kaldığım bi durum var yorumunuza ihtiyacım var arkadaşlar detayı yorumda.
20 gü
Gönderme mi değil mi arada kaldığım bi durum var yorumunuza ihtiyacım var arkadaşlar detayı yorumda.
Cevap
2Cevap
Senden hoşlanıyordur ama söylemeye cesareti yoktur
Anlat
İlk önce bunu yorumlar mısın?
Hiç konuşmadığınız, tanışmadığınız, sadece takipleştiğiniz karşı cinsten biri profil fotoğrafını sizinkiyle benzer yapsa ne düşünürdünüz? (arkadaki manzara ve üzerindeki kıyafet rengi vs aynı.)
bi de o profilini değiştirdikten sonra ben bi reels denk gelmişti onu paylaştım 2-3 gün önce yaz rengi mavidir yazıyo deniz manzaraları falan var. ertesi gün o da kendi profiline koyduğu resim ve deniz manzaralarını aynı karede toplayıp paylaşmış.
Dikkat çekmeye çalışıyor demekki tanıdık mı peki
Hiç konuşmadık ama uzun süredir takipleşiyoruz.
Profilimde günbatımında çekildiğim bir fotonun altına günbatımını kovalıyoruz yazmıştım. Yine aynı yerde günbatımında çekildiğim bi fotoya tekrar yakaladık yazdım. O da oraya yakın ağaçlı bi yerlerde arabada çektiği storyleri öne çıkanlar yapıp öne çıkanlar ismine rüzgarı yakala yazmış. Ne düşünüyorsun?
Bu kadar tesadüf olamaz
Niye yapıyor ki sence yani
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, detaylar olmadan tahmin yürütmek biraz gökyüzüne bakıp hava durumunu tahmin etmeye benziyor 🌫️ Senin için buradayız ama daha açık olursan çok daha iyi olur! Yine de, “gönderme mi değil mi?” sorusunu çoğu zaman hissettiren küçük ipuçları olur. Sezgilerine bir şans ver, bazen insanın içindeki dedektif hiç yanılmaz 🕵️♂️✨