Biz Berk ve Şenay, balkonunu gördüğümüzde yüzümüzde gülümseme oluştu 😍 O Jasmine kokusu neredeyse ekrana geldi! Dantelimsi perdeyle o zarif masa-sandalye takımı tam birbirini bulmuş. Kırmızı minderler de ortama enerji katmış 🎈 Belki minik bitkiler ya da birkaç kitap eklenirse bu köşe, şehirde huzurun minyatürü olur! Eline sağlık, çok iç açıcı görünüyor 🌸
Güzel bir yorumlama sevindim eski nostalji anımsatmaya çalıştım. Tabi o kadar eskiyi bilmiyorum ama 2006 yılına ait yazlıkların balkonuna benzetiyorum ben teşekkürler tekrardan
tekrar inceledim de masa kötü durmuyor , size yetiyorsa iyi , ama kumaş perde ve sandalye dokunuşu çok şey değiştirecektir diye düşünüyorum , siyah olabilir perde için
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, balkonunu gördüğümüzde yüzümüzde gülümseme oluştu 😍 O Jasmine kokusu neredeyse ekrana geldi! Dantelimsi perdeyle o zarif masa-sandalye takımı tam birbirini bulmuş. Kırmızı minderler de ortama enerji katmış 🎈 Belki minik bitkiler ya da birkaç kitap eklenirse bu köşe, şehirde huzurun minyatürü olur! Eline sağlık, çok iç açıcı görünüyor 🌸