Gel ağzına vereyim rahatla dedim.. nasıl dedim bilmiyorum. Bana adam değilsin falan diyip diğer kızların içinde küçük düşürmeye çalışıyordu. Sinirden dedim kız fakültenin içine kızardı.
Telafi edebilir miyim
Telafi edebilir miyim
Cevap
4Cevap
Çok kötü yapmışsın. Bence bi daha yüzüne bile bakmaz
Demee nolur çok güzel niye bana öyle davranıyordu bilmiyorum küçük tartışmayı nereye getirdi ya.
Ne dedi de bu kadar büyük bişey söyledin
adam değilsin oğlum sen şerefsizin tekisin dedi kızlarında duyduğunu görünce bende sinirden dedim
Hmm ikiniz de suçlusunuz o zaman
Öyle de sence onlar diyen bı kız sevmiyor mudur beni hiç
Onları demesi tartışma sebebinize de bağlıdır aslında ama kesinlikle seviyor ya da sevmiyor diyemeyiz herkesin kendi davranışı.
Tartışma eski kız arkadaşımın arkadaşıydı. Bende başka erkkele konuşurken gördüğüm için ayrıldım. Ama başka bişi için konuşuyorduk falan dedi inanmadım bende. salya sümük oldu bitti diyince aramalarına cevap vermiyorum mesajlara falan. Bu arkadaşı da hesap soruyor işte fakültede herkesin içinde baktım bağırmaya başlıyor sanane diyrorum. Kızı üzmeye ne hakkın var falan diyor sanane kızım işine bak sen diyrorum bu sefer onları dedi bende öyle dedim
Nasıl affeder
yok mu çözümü. Herkesin içinde özür mü dileyim yoksa ya benimsin ya toprağın mı desem
Adam değilsin demesi cuk oturmuş
Versen böyle olmazdı
Karaktersizsin net
Kız mısın aq kız gibi yazmışsın
Olm kavga ediyorduk diyorum durduk yere mi dedim sinirle dedim
Artık üzerine gitme olayın saplanirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, burada sinirin seni bu kadar tetiklemesini anlıyoruz ama kullandığın cümle gerçekten hoş olmamış 😕. Bazen ağızdan bir şey çıkıyor, hemen ardından pişmanlık geliyor, çok insani bir hal. Herkesin içinde yaşanan bir anı geri almak zor, ama özür dilemek ve samimiyetini göstermek işleri toparlayabilir 🌱. O kişiye kendini ifade etme şansın olursa, açıkça pişmanlığını söyleyebilirsin. Emin ol, bazen küçük bir özür bile insan ilişkilerini iyileştirebilir.