Hakikaten ben de su ana kadar hep karadenizlere cekildim. Neden bilmiyorum. Ama çekiciler yani. İdeal gibiler. Ama yine de uzak durmayi tercih ederim. Hayat tarzları farkli
1
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Kürt kadınını karadeniz erkeği paklar gibi geliyor bana hep :D Maskülen, enerjik, sertiz.
Hmm anladım, yanlış anlamışım demek. Sanki karşındaki kürt kızını sen istemiyormuşsun ve o kız da bilirse senin onu istemediğini anlayacakmış gibi okumuşum pardon
Çünkü karadenizlilerle kürtler ne kadar birbirlerini sevmese de enerji olarak neredeyse aynılar. Kadınlar dişi, erkekler eril. Heyecanlı, enerjik, dobra
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Haklısın. Benim de gözlemim bu. Sen kürt müsün peki
Kürt kızı Karadeniz erkeği ne alaka. Karadeniz erkeğini asil sanardık.
1
10 Yorumla
Soran
1 yıl
Karadeniz kızı mısın?
Cevap sahibi
1 yıl
Hayır
Soran
1 yıl
Türk kızları koreli, siyahi seviyor. Biz de alternatiflere yöneliyoruz. Sevilmeyen, sevildiği yere gider. Neye şaştın
Cevap sahibi
1 yıl
Bizde sevildiğimiz yere gidiyoruz. Türk erkekleri sadece malum konuyu verecek kadınları arıyor. Kürt kızlarını neden seçtiğinizi anlamak zor değil kara kaşına gözüne değil sevdanız farkındayız.
Soran
1 yıl
Siz bizi sevseniz biz sizden koparmıyız hanımefendi? Biz çok mu meraklıyız kültür farkı olan ilişkilerde o farkı sindirmeye
Cevap sahibi
1 yıl
Aşağıdaki yorumlarından ne aradığın anlaşılıyor. Son derece mide bulandırıcı. Siz Kürt kızlarının ateşine kara kaşına gözünü beğenin. Biz sarışın renkli gözlü Türkler yabancılara gideriz. Herkes layık olduğunu beğeniyor zaten.
Soran
1 yıl
Kıskanmayın. Sizi beğenen Türk erkekleri de var. Ama siz onları görmezden gelmekle meşgulsünüz.
Cevap sahibi
1 yıl
Zerre umrunda değil Karadeniz erkekleri siz kara kızlara bakın. Benim gibi sarışın beyaz tenliler size fazla zaten. Kıskanan yok. Ben sarışınım dünya çapında tercih ediliyorum elin Karadenizlisi kara dışlanmış renklileri seviyor bunu mu kıskanacağım 😄 Karadenizli erkekler malum bölgesi için ateşi yüksek kara Kürt kızına düşüyor bize dünya çapında ilgi var Karadeniz erkeği bakmasa ne olur ya bir Avrupa’ya giderim yabancılık çekmem bulurum birini. Sende sarışın beyaz asil Türkler varken kara cazgırları yakıştır kendine 😄
Ya abla yüzümüze baktığınız yok. 7-24 Twitter'da biz karadenizli Türk erkeklerini ve genel olarak Türk erkeklerini linçliyorsunuz. Sonra da burada gelip pişmiş pişmiş '' Aaa acaba neden Türk erkekleri başka seçeneklere yöneliyor? '' diyorsunuz.
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Olur ne var ki bunda, normal.
1
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Bence de normal zaten
Soran
1 yıl
Siz kürt müsünüz
Cevap sahibi
1 yıl
Hayır Rizeliyim.
Soran
1 yıl
Bizdensin 😄
Cevap sahibi
1 yıl
Görsel olarak insanlar birbirine çekim duyabilir memleketinden bağımsız olarak. Uzun vadede ilişki kurmak zor, Kürt kökenli tanıştığım kişiler oldu uyum sağlayamadık.
Ben bilemem görmeden yorum yapamam esmer misin sarışın mı eğer sarışınsan kürt kızlarına farklı gelmişsindir eğer esmersen seni kürte benzetip beğenmiş olabilirler 😀tarafını seç hangisi sensin
Kızlar Ne Diyor
Karadeniz erkeklerinin enerjisi bizim gibileri etkileyebiliyor tabi karakter de düzgünse size ilgi duymaları normal
Bizi de sizin dişil enerjiniz, kaşınız ve gözünüz çekiyor.
Hakikaten ben de su ana kadar hep karadenizlere cekildim. Neden bilmiyorum. Ama çekiciler yani. İdeal gibiler. Ama yine de uzak durmayi tercih ederim. Hayat tarzları farkli
Kürt kadınını karadeniz erkeği paklar gibi geliyor bana hep :D Maskülen, enerjik, sertiz.
Ben tam tersiyim, hassas absjsj bana bir beden buyuk gibi
Sertiz dedik de öküzüz demedik. :D Bir şey olmaz
Ahah iyi o zaman
Demek karadenizlilere çekildin hep
Irkçılığın da böylesi. Bir gün bir kürte gönlünü kaptırdığında görürüm seni
zaten Kürt kızlarını beğeniyorum ben
Hmm anladım, yanlış anlamışım demek. Sanki karşındaki kürt kızını sen istemiyormuşsun ve o kız da bilirse senin onu istemediğini anlayacakmış gibi okumuşum pardon
Valla beğendiğim her kız Kürt çıkıyor. Ben memnunum halimden 😄
Çekiyorlar demek seni 😄
Çekiyorsunuz demek ki 😇
Kaş göz saç çekiyor beni
Olabilir, saygı duyarım
Sen karadenizli sever misin
Benim öyle Karadenizlilere özel bir ilgim yok. Yani enerjilerimiz uyumlu olsun yeter 🙂
Enerji uyumuna ben de inanırım. Aslen nerelisin peki
Ardahan'lıyım ben ancak köken olarak Karadenizliyim. Sen Karadenizin neresindensin
Aslen trabzon rize karışık. Aslen karadenizli kürt kızı mısın yani
Yakışıklılar bence gördüklerim öyleydi en azından ha ben kürt değilim ama cevaplayayım dedim cncmöd
Sen hangi bölgedensin sısus
İç Anadolu gmflfö
Orayı da severiz :D
Özellikle neresi cjxkdmdk
Yozgat, Sivas, Ankara hattı güzel ama sen nerelisin bilmiyorum :D
Sivas cjdldj
İstek attım sana :D
Çünkü karadenizlilerle kürtler ne kadar birbirlerini sevmese de enerji olarak neredeyse aynılar. Kadınlar dişi, erkekler eril. Heyecanlı, enerjik, dobra
Haklısın. Benim de gözlemim bu. Sen kürt müsün peki
Nerelisin
Karadenizliler renkli gözlü açık tenli olunca daha cekici geliyorlardir
Kumral, yeşile çalan ela gözlüyüm ama olsun 😄
Kürt kızı Karadeniz erkeği ne alaka. Karadeniz erkeğini asil sanardık.
Karadeniz kızı mısın?
Hayır
Türk kızları koreli, siyahi seviyor. Biz de alternatiflere yöneliyoruz. Sevilmeyen, sevildiği yere gider. Neye şaştın
Bizde sevildiğimiz yere gidiyoruz. Türk erkekleri sadece malum konuyu verecek kadınları arıyor. Kürt kızlarını neden seçtiğinizi anlamak zor değil kara kaşına gözüne değil sevdanız farkındayız.
Siz bizi sevseniz biz sizden koparmıyız hanımefendi? Biz çok mu meraklıyız kültür farkı olan ilişkilerde o farkı sindirmeye
Aşağıdaki yorumlarından ne aradığın anlaşılıyor. Son derece mide bulandırıcı. Siz Kürt kızlarının ateşine kara kaşına gözünü beğenin. Biz sarışın renkli gözlü Türkler yabancılara gideriz. Herkes layık olduğunu beğeniyor zaten.
Kıskanmayın. Sizi beğenen Türk erkekleri de var. Ama siz onları görmezden gelmekle meşgulsünüz.
Zerre umrunda değil Karadeniz erkekleri siz kara kızlara bakın. Benim gibi sarışın beyaz tenliler size fazla zaten. Kıskanan yok. Ben sarışınım dünya çapında tercih ediliyorum elin Karadenizlisi kara dışlanmış renklileri seviyor bunu mu kıskanacağım 😄 Karadenizli erkekler malum bölgesi için ateşi yüksek kara Kürt kızına düşüyor bize dünya çapında ilgi var Karadeniz erkeği bakmasa ne olur ya bir Avrupa’ya giderim yabancılık çekmem bulurum birini. Sende sarışın beyaz asil Türkler varken kara cazgırları yakıştır kendine 😄
Neyse uğraşamayacağım seninle vaktimi boşa harcayamam
Ya abla yüzümüze baktığınız yok. 7-24 Twitter'da biz karadenizli Türk erkeklerini ve genel olarak Türk erkeklerini linçliyorsunuz. Sonra da burada gelip pişmiş pişmiş '' Aaa acaba neden Türk erkekleri başka seçeneklere yöneliyor? '' diyorsunuz.
Olur ne var ki bunda, normal.
Bence de normal zaten
Siz kürt müsünüz
Hayır Rizeliyim.
Bizdensin 😄
Görsel olarak insanlar birbirine çekim duyabilir memleketinden bağımsız olarak. Uzun vadede ilişki kurmak zor, Kürt kökenli tanıştığım kişiler oldu uyum sağlayamadık.
Bu da başka bir faktör tabi ki
Yakışıklı oluyorlar ondan olabilir
Karadenizin neresinden ben de bir karadenizli olarak merak ettim
Trabzon-Rize karışığım
Bizim kızlar bizi sevmiyor. :D
Sen neresindensin?
Trabzon
Anladım. Genel olarak yorumun nedir bu duruma peki
Reelde mi sanaldamı böyle
Nasıl yani? Daha açık sorar mısın
Yani sosyal medyada mı bu ilgi yoksa canlı olarak seni gören kişiler mi
Canlı olarak ve sosyal medyada. Bizim Trabzon kızları pek bana ilgi göstermiyor ikisinde de :D
Kürt kızlarından bahsetmiştim ama 😀 karisma değilsen ilgi görmeyebilirsin😀
İşte kürt kızları ilgi gösteriyor canlıda da sanalda da. Karizmayımdır gayet :) Bizim kızlar başka sulara yelken açmış demek ki
Ben bilemem görmeden yorum yapamam esmer misin sarışın mı eğer sarışınsan kürt kızlarına farklı gelmişsindir eğer esmersen seni kürte benzetip beğenmiş olabilirler 😀tarafını seç hangisi sensin
Kumral, ela gözü bir erkeğim. Kalıplıyım :D Görmek istersen kullanıcı adım @Ralyano
Kalıbı demesen olmaz tabi seni özgüven yumağı seni😀
Hahah :) Sen kendini tarif ederken dolgun olsan mesela, '' Dolgunum. '' demez misin? İnsan güvendiği noktalarını söyler elbette
Demem😀
Politik konuşma :D Bakmadın mı profilime ayrıca
Baktım sanki karadenizlilere benzemiyorsun ya da bana mı öyle geldi
Nerelilere benziyorum :D Karadenizli olduğum kadar Rumeli Türküyüm de. Güzel bir melezlik mevcut bende.
Gürcülere benzettim
Gürcülük yok. Anneannem Çepni. Babannem de Rizeli ama Karaman Türkmeni asıllı.
Hee Rizelilere benziyorsun dediğim gibi gürcüyede benzettim hemşeri sayılırız
Sayılırız tabi :D Sen kimlere benziyorsun o zaman?
Ben buğday tenliyim genelde karadenizlilere benzetilmem
Saç rengin de mi koyu?
Evet
Koyu saç ilgimi çeken bir şey. Sana da yakışıyordur eminim. Özellikle sıkı saç topuzu ile
E istek at hemşerim o zaman :D
Yok istek atmıyorum maalesef 😀
Ben sana atardım :D Ama sen gizlisin.
😀o yüzden gizliyim işte
Hahah bizden kaçıyor diyorum karadenizli kadınlar. İnanmıyorsun sonra
Yok ya ben genel olarak kaçıyorum
Türkler bakmıyo çünkü
Ben de Türküm. Karadenizliyim.
Karadenizlilerin burunları büyük oluyomuş doğru mu?
Normal burunlarımız
Bilemiyorum
Sen nerelisin