Beyler bir bakın?

Aynı iş yerimde calıştıgım ama o fabrikanın bir ucında bende diger ucundayım ve öyle bir şey olduki 2 yıla yakın beyendigim biriydi evliydi diye yaklaşmadım sonra kendisi normal arkadaş gibi yaklaştı bana daha sonra söyledim beyemdigimi falan ve artık yazmamaya başladım nededini sordugumda bu konudan dolayı eşime cok yakalandım korkuyorum dedi her neyse 2 3 kere kavga ettik neden mesaj atmıyorsun benim mesaj atmamımı beklirsun diye ama yine kavga yani son kavgamız sevgili gibi degildik bir seyler yaşamayıda denedik beceremedi o yani benden taraf sorun yok daha sonra yurt dışına gitti bir hafta geldi ses soluk yok bir süre yazmadı sonra ben yazdım ve yine neden yazmadın aramadın diye kavga ettik saatlerce ilk kez böyle uzun uzun kavga ettik ve ben her zamanki gibi engelleycegim seni tanımamazlıktan gelecegim görünce havasına girdim hep böyle tehtit ediyorsun beni zamana falan bırak dedi sesini yükseltti bende tamam dedim konu kapandı bende ertesi günü engelledim bir süre engelli kaldı bende şimdi actım engelleri ama geri dönermi bilmiyorum sizce dönermi cünkü engellememden cok korkuyordu
Beyler bir bakın?