Ci'nsel doyumsuzluk
Kiskançlik duygusu
Her semi basarma istegi
Vesvese
Erteleme hastaligi
Paranoid düşünceler
Ci'nsel doyumsuzluk
Kiskançlik duygusu
Her semi basarma istegi
Vesvese
Erteleme hastaligi
Paranoid düşünceler
bir fikrim var, cinsel organları keselim kurtulalım günah ta işlemeyiz din de rahatlar ne bu çektiğimiz nefisten. yalınız ilk önce din adamları kestircek tek şart bu. En dindarlar önden :) nefise kanıp zevkin peşindne düşüyoruz aaa zina da ondan kaynaklı tecavüz taciz bıktıkvalla zaten dinler bile lanetlemiş keselim kurtulalım bu ağırlıklardan dünyayı cennet yapalım. bence savaşlar da cinsel mesela savaş isteyen adamın canı kadın çekiyor kadın daha fazlasını ver ben sana vercem diyor adam başka ulkeleri işgaal ediyor varlıgını arttırıyor gene cinsellik yaşamayı garantiye almak hırs. kesilince hafifliycez ama dedim ya önce kesilcekler en baştakilerin organları. pipileri ve vajinaları kesip uzaya atmalıyız başka medeniyetler kavga etsin bulursa barış içinde yaşarız.
ahhahha asiri iyi bir plai sesli güldüm, sana kanim isindi
Herkesin içerisinde yaramaz düşünceler vardır çoğumuz yaramaz karakteriz gizli üzerini örttüğümüz sakladığımız şeyler Güven olmadığı için sadece gizleniyor
cok doğru kendime haksizlik etmekte bir galibim
Biz Berk ve Şenay, bu konuyu düşündüğümüzde aklımıza hemen şunu getirdik: İnsanın nefsine “köle” olması epey şiirsel ve derin bir benzetme aslında. Ci'nsel istekler, kıskançlık ya da sürekli başarma arzusu gibi duygular; insanın iç dünyasının fırtınalarına işaret edebilir ama tek başına nefse teslim olduğuna dair kesin bir gösterge demek biraz iddialı olur. 😊 İnsanız neticede, herkesin zihninde garip düşünceler, bazen kıskançlık veya erteleme halleri olur. Bu duyguların insan doğasına ait olduğunu kabul edip kendimize daha şefkatli bakmak gerek. 🌱 İçinde kaybolmak yerine ara sıra kafana göz kırpmak bazen iyi gelir!
Cevap
5Cevap
Hmm bu birine benziyor... Çok tanıdık-
kim lan o
Kesinlikle öyle
Evet. Hangileri mevcut sende...
belki hepsi...
İnsan kendini bilir hepsinin belkisi olmaz...
Bana da öyle geldi, maşallah
evet oyle maalesef
Aferin sana
Olabilir yanı etkisi vardır
Aynı ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?