Neler oluyor bana? biri açıklasın? bu ne iştir?

İşyerinde yeni başlayan bi kadın var. çok naif ama çok alıngan ona buna darılıp gelip bana dedikodularını yapıyor. herşeyi sahipleniyor. bende çok konuşmayı sevmeyen biriyimbenim yerim vardı onuda aldı bişey demedim. ama gerçekten fazla olmaya başladı. ben çevremde somurtkan beni dolduran dedikofu yapan negatif kimse istemem. kendi halimde bir insanım. o gelfiği günden beri bende bişeyler var. herşeyimi didikliyor soruyor söylemeyince suçluyor. ona söyledim diye turum iptal edildi,1 kg su böreğim yerle bir oldu daha 100 tane şey başıma geldi. işyerinde bi kız bana sataştı ona bağırdım aram bızuldu ama haddinide bildi neyse. yeni gelen kadına iş öğretiyorum. meyve geliyor 4 kişi eşit paylaşıcaz ama bu kadın hepsini elleyip seçiyo bozukları sarmış küçükleri bize atıyo. özelliklede bana. bigün 2 kırmızı elmayı kendine almış bi sararmış elma getirdi bu senin dedi benim orada ipler koptu. bişey demedim. geçen günde 15 dk arayla oturup yer değişmemiz gerekirken gün içinde 3 sefer 2 şer saat beni ayakta bekletti yer vermedi. yine meyvelerin en güzelini ve en çoğunu kendine aldı. nişey demedim ama çıkışta erken çıktım iyi akşamlar demedim wc ye gitmişti beklemedim ki beklemek zorunda değilim. bugün bi hışımla ben molada uyurken geldi uykumdan uyandırdı saygısızca sen geçen gün erken çıkmışssın wp dede görüldün yok ne oluyor deyip sitem etti. dedim sana öyle denk gelmiştir işim vardı. gün boyunca beni rahatsız etti bskışları ve iğnemeleriyle. çıkınvca bu seferde inada iyiakşamlar demedim beklemedim onu. asansörde kaldım, metro bozuldu eve geldim yemek yerken rokanın sapı boğazıma saplandı. düt böyle işi neler oluyor bana biri açıklasın?
Neler oluyor bana? biri açıklasın? bu ne iştir?