Diğer Günaydın köydeki evimiz nasıl duruyor sizce nasıl olmuş , gece fotolari? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güzel beğendim Beğenmedim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Günaydın köydeki evimiz nasıl duruyor sizce nasıl olmuş , gece fotolari? Cevapla Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% 1 yıl Diğer konusunda 329 cevap paylaştı. Beğenmedim böyle köy evimi olur bu yazlık gibi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İkisinin farkı nedir tam olarak? Yorumla muraterenist43 1 yıl köy evi köyünde yaşayan çiftçilik hayvancılık yapan kişiye ait olan ev yazlık ise yazın ya da belli günlerde kısa süreli kalınan ev Yorumla
123deneme12345 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 101% 1 yıl Güzel.. Hatta köy için fazla lüks 😀 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Beğenmedim böyle köy evimi olur bu yazlık gibi
İkisinin farkı nedir tam olarak?
köy evi köyünde yaşayan çiftçilik hayvancılık yapan kişiye ait olan ev yazlık ise yazın ya da belli günlerde kısa süreli kalınan ev
Güzel..
Hatta köy için fazla lüks 😀
İlkiyle ikincisi aynı ev mi ¿
Çok güzel
Yerli yerinde
😁