AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sohbete derinlik, kalite katacak beyler var mı ki? Zihinleri şaşkına çevirip bilgileriyle altüst edecek birikimdeler mi? Kültürel mirasını zekâsıyla harmanlayarak, lisânıyla sunabilecek kabiliyet onlarda var mı ki?” 🤷
Niye siz üstün varlık mısınız, böyle konuştun 🤷
Boş muhabbet sadece beyni yorar,
Kaliteli bir sohbet karşılıklı bilgi ve deneyim aktarımı yapar, zengin işlevsel bilgi aktarımı kâr sağlar, konustukça gelişir, zenginleşir, ruhen dinginleşirsin 🤷
Günlük hayatında nelerle ilgileniyorsun
Kitap okuyarak, şiir, söz yazarak, doğayı manzarayı seyrederek bol bol keyif yaparak. Neden sordunuz 🤔
Sık sık kitap okuduğunuzu tahmin etmiştim, şu aralar ne okuyorsun
Bugün kürk mantolu Madonna bitti, yarın başlayacağım kitabım ise yabana doğru 😃
Demek yaban hayata geçmek istiyorsunuz küçük hanım. Ayrıca ben de okuyorum 😏.
Neden olmasın Alaska ormanların da ıssız vahşi bir ortam ve doğal, kafa rahat konfor olmasa da zihnen, fikren, bedenen terapi gibi olur, sanal ortam yok, sanayi yok, insan etiketleri, kalıpları yok sadece sen ve ruhun baş başa bir hayat, belki bir sevilen de olsa yanın da değme keyfime 😂
Hımm ne okuyorsunuz 😃
Sonra o huzur verici ortamda vahşi hayvanlara yem olma, öyle film izlemiştim 😂. Kitap olarak George Orwell dan 1984.
Ayrıca da ekini ayırmışsınız, hoş olmadı
Ehh vahşi ormana gidiyorsak tedbir ve tertibatımızı ona göre hazırlarız. Yem olmak için değil, yaşamak için gidiyoruz 😂
George orvell okumuştum, bitirdiniz mi yoksa yeni mi başladınız,
Hangi eki ayırmışım 🤷
Hayatta kalmak için gidiyorum de sen buna 😅. Romanda 200 lerde falanım.
*Alaska ormanlarında
Tamam derim. 🤷
O romanı okurken öyle bir şiir ilham olmuştu ki 😂 aklınız hayaliniz şaşar ama ne yapayım o kadar yakın temas ve baskılanmış duygular, tam yaşanamayan anlar çıldırtmıştı beni bende şiire tam yasanmış duyguları, hisleri hayal ederek aktarmıştım 🫣😂
Eğer izniniz olursa okumak isterim, merak ettim 😅
Okuyun 🤣 yavaş yavaş, hayal ile bağdaştırarak ve en derinden hissederek 🤣
En derinden nasıl hissedecem derken başımı bir yukarıya kaldırdım. Klima markası derin 😂
https://ibb.co/LbT22dS
Bu bahsettiğimiz, kitabın o dediğim sayfalarını okurken ilham olmustu 😂
Velhasıl isteseniz de, istemeseniz de hissedersiniz anlatılan sahneyi 🤷
Ne kadar masumane iyi niyetle yazılmış bir şiir 😅
Yaa ne masum 😂 ben bu şiirimi yorumlarda ki etkilenmeden dolayı utanıp kaldırttım 🫣🤷
İroni yaptım da yani şahsen ben tahrik olmadım. Bir de bu insanlar zaten tahrik olmaya çok meyilli olduğu için öyle olmuştur şaşırtmazlar 😂🤷
Bende bir kere o his oluştu zaten bu şiir o an doğdu sonra etki falan vermedi bana da 😂🤷
Sen soğuk bir odaya ilk girdiğinde üşümüşsün sonra da alışmışsın yani ondandır. Hatta başka bir benzetme yapacaktım da vazgeçtim 😅
Yap yap zaten gizlisin millet beni görüyor, seni değil 😂
Bunu özelde yapalım bence 😅
Buradayim
Nasılsın
İyim sen
Ben de iyiyim, napıyorsun
Özelden yazsan
Özel neden
Bilmem