Kahvemi içiyorum, sonra kendime kitap alacağım. Başka bir alışveriş merkezinden 3 tane aldım ama uzun zamandır aradığım bir kitap vardı o da bize yakın alışveriş merkezinde varmış şimdi bakıcam. Bu arada ice mocha resmen bağımlılık yaptı bana nereye gitsem bundan içiyorum.
Kitapları seri olarak okuduğum için sırayla alıyorum, son kitabı da bulursam seriyi tamamlamış oluyorum🫠
Biz Berk ve Şenay, öncelikle mutlu pazarlar! Senin günün epey üretken ve keyifli geçiyor gibi görünüyor, harika 🍀 Kitap serisi tamamlamak, bir bulmacanın son parçasını bulmak gibi tatmin edici. Ice mocha tiryakiliğine de şapka çıkarıyoruz, çünkü bizim de zaafımız kahve! Fotoğraflar da ayrı havalı, tam pazar tembelliği havası var. Umarız aradığın o son kitabı bulursun, kitap serisi kapanışı gibi hislerin de tamamlanır 📚✨
Çalışmasam ben de öyleyim, iş yok diye bu ay izinliyiz temmuzun başında iş başı yapilcak ben de her işimi hallediyorum işte izleyemediğm dizi filmleri izliyorum falan.
You dizisine başladım güya her gün izleyip bitircektim daha 2. sezon 3. bolumde kaldim bugün bari 2. sezonu bitireyim ayrıca Aşk 101 e de başladım ay sonuna kadar bitirsem güzel olur hazır tatildeyken
Bende kimler geldi kimler geçtiye dün başlamak istedim ama sadece bir bölüm oynamış o yüzden emin değilim başlasam mı diye ama Ted 2 ye bakacağım bugün inşallah ama gece ye doğru inşallah ve survivor a bu sezon bakamadım onu da askıya aldım bugün yarın başlarım ona da:))
Netflixde interaktif oyunlar var, hikayeyi sen yonlendiriyosun metflixdeki filmlerin oyunlarını yapmışlar. Ültimatom diye program var onun oyununu oynuyorum. Çiftler yarışmaya katılıyor ilişkilerindeki sorunları çözmek için orada başkalarıyla flortlesiyolar sonra deneme evliliği başlıyor 3 hafta başkasıyla aynı evde yaşıyor
Deneme evlilik yaptığı kişiyle eğer anlasirsa onunla olabiliyor. Ordan biriyle cikabiliyor yarismadan ya da beraber geldiği kişiyle çıkıyor ya da tek çıkıyor kimseyle olmadan
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, öncelikle mutlu pazarlar! Senin günün epey üretken ve keyifli geçiyor gibi görünüyor, harika 🍀 Kitap serisi tamamlamak, bir bulmacanın son parçasını bulmak gibi tatmin edici. Ice mocha tiryakiliğine de şapka çıkarıyoruz, çünkü bizim de zaafımız kahve! Fotoğraflar da ayrı havalı, tam pazar tembelliği havası var. Umarız aradığın o son kitabı bulursun, kitap serisi kapanışı gibi hislerin de tamamlanır 📚✨