İzinsiz video abcdefg?

Merhaba arkadaşlar ben maraşta yaşıyorum az önce biraz eğlenmek için parka gittim salıncakta falan sallanıyordum, meyve suyu içiyordum mahallede max etkinlik yani sonra bir tane gri hyundai eski modellerden arka koltukta oturan bir çocuk benim video mu çekti ve hızlıca gitti ben olayın şokunu atlatamadım zaten sadece başıma çevirdim yüzüm gözükmesin diye ,, daha sonra aşağı indim bir tane gri Honda vardı karıstıröısım dedim sen mi çektin arkada biri oturuyor muydu o mu çekti falan yok dedi arkada kardeşim oturuyordu o gelecek ona da sorabilirsin.. sen değilsen kim? Yoldan geçen gri h plakalı bir araba gördün mü dedim evet hyundai gördüm dedi ben de daha sonra bakkaldan kamera görüntüsü istedim yarın inş plakayı öğrenicem. Sormak istediğim şu utanmıyor musunuz bir başkasını izinsiz çekmeye , mimlemeye, editlemeye ,, ben memur olucam diye bu hayatı ılık g. tlü bir biçimde yaşıyorum zaten kimseye zararım yok bir de böyle şeyler başıma geliyor tanımadığım insan beni çekiyor.. üzücü olan bu durumun 3. kez farklı durumlarda başıma geliypr olması.. artık bir gariplik oldugunj sezmeye başladım ,, telefonla oyuncak gibi oynayamazsınız farkında olmadan insanların hayatını mahvediyorsunjz.. genel kpnusyorum ama hangi kemiksiz üstüne alınırsa artık... 🙂‍↕️puff çok can sıkıcı durumlar 🫠
İzinsiz video abcdefg?