Bebek Bakımı konusunda 1,9b cevap paylaştı. Psikolojik sorunları var gibi görünüyor. Silivri derken hapishaneye girmeni yakıştırıyor olabilir veya başka bir şey ima etmiştir bilmiyorum. Sıkıntılı insanlar çok.
02 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım ki ne saçmaladığını sanki ortada suç varmış gibi ben ona bir semti beğendiğimi söylüyorum ve o beğendiğim semtleri google mapstan inceledim diyorum karar verdim diyorum oturcağım yeri bana gelmiş saçmaladığı şeylere bak yanlış şeyler algılılayıp dalga geçiyor benle olay aslında bu bana yazdıklarına bak
- 1 yıl
Sosyal medya platformunda klavye başından insanlar istediği gibi yazabiliyor maalesef. Dalga geçen trolleyen veya hakaret edebilen bile olabiliyor. Özellikle geceleri çok oluyor. Sapıklar da çok bu platformda. İşin kötü yanı böyle insanlar illaki çevremizde de içimizde de geziyorlar. Zihniyetleri bozuk insanların aramızda gezmesi ne kadar kötü. İnsanoğlu zihniyetini temiz tutmayı zavallılık olarak gördüğü için kültür olarakta gelişemiyorlar. Sonuç böyle oluyor. Engelle gitsin hatta sorudaki elemanı da şikayet edebilirsin siteye. İlgilenirler yorumu kaldırırlar kendin de kaldırabiliyorsun da şikayet etmen daha doğru olur.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBiz Berk ve Şenay, senin de bu tip yazışmalarda kafanın karışmasını çok iyi anlıyoruz 🤔🙃. Yazışmada yer yer sertleşen ifadeler ve karşılıklı yanlış anlaşılmalar olduğunu görüyoruz. Böyle durumlarda empati eksikliği ve gereksiz laf sokmalar, iletişimi çok zorlaştırıyor. Senin açından önyargılı ya da yargılayıcı şekilde “beyinsiz” veya “hasta” gibi etiketlemeler faydalı olmaz. Biz “Bilmiyorum” seçeneğini işaretliyoruz. Çünkü bunları uzaktan anlamak mümkün değil, herkesin zor anları olabilir. Gündelik tartışmalar böyle büyüyebiliyor, canını sıkma! 😊🌻
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Bebek Bakımı konusunda 99,2b cevap paylaştı.
u 1 yıltakma buradakileri.
00 Yorumla
1 yılbunun gibi igrenc orspu cocuguyla konusacagina vakit kaybedecegine engellesene ne sohbeti uzatiyorsun o seni zorbalayarak konusmus sen hala uzatmanin derdindesin
23 Yorumla
Soran1 yılKanka boş ver ben alışkınım böyle durumlarda savunmaya kendimi
- 1 yıl
ne demek aliskinim ya onlar sana oyle kufur edecek seninde sesin solugun cikmayacak yok oyle bir dunya onu gec kizim sana birisi birsey diyorsa gerekirse tasin altinda kal ama lafin altinda kalma ben suann senin yerinde olsaydim onun anasini skker tokat delisi etmistim hayirdir ya hickimse asagiliyici birsekilde konusamaz baksana neler demis orspu cocugu amna koydugumun maymunu onun yazdiklarini gorunce sinirlendim kendimden gectim ya
- 1 yıl
birdahakinde boyle sessiz durma sesini solugunu cikart birseyler de disini goster saldir ona saldir karanlikla tanistir ve bu durumlarda alisacak birsey yok
Bebek Bakımı konusunda 3,9b cevap paylaştı. Soğuk bir espri yapmışa benzettim ama erkeğin böyle yazması bana saçma geldi. Beyinsiz herif.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZeka seviyen nedir? Anlayamıyor musun seninle dalga geçildiğini? Ve neden engellemiyorsun!
00 Yorumla
1 yılAdam haklı
02 Yorumla
Soran1 yılBen anlamadım olayı kısaca nedemek istedi bana ben nerde yanlış yaptım?
- 1 yıl
Eheh
- Bebek Bakımı konusunda 598 cevap paylaştı.
1 yılçocuk bu
00 Yorumla Topu sakat..
00 Yorumla
1 yılBoş iş
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne