Sizce benim neden ilişkim bir sevgilim olmuyor şansız olabilirmiyim karşıma hep nerde kötü biri onlar çıkıyor
24 gü
Cevap
11Cevap
Bak kısaca özet geçeyim hemen. Profil fotonun gerçekten sen olduğu varsayımı ile konuşuyorum ki gerçekten çook güzelsin ve sende bunun zaten farkındasın. Haliyle farkında olduğun için erkekler konusunda çok yüksek kriterler koyuyorsun ve o kriterleri karşılayamayanlar eleniyor, karşılayan az sayıdaki seçkin de naylon çıkıyor. Nasıl tahmin?
Kanka çirkin şansı denen şey var bide güzel şansızlığı
Demi
Hıhı bide güzel olunca ne kadar meymenetsiz işsiz güçsüz varsa toplanıyo etrafında
Dolu öyle haklısın
Senin nasıl birilerine şans verdiğine bağlı kötülük olarak ne gördün mesela
Acele etme zamana bırak en azından bunların kötü olduklarını farketmişsin olaya böyle bak
bu dünya için fazla masumsundur
Kötü düşünürsen kötü olur
sen çok mu iyisin ki?
Siz iyimisiniz erkekler hepsi kötü mü dedim insan gibi soru sordum yazık cidden
Sana yazık
Sen canım ne var karşında düşman mı
Çirkinsin profil fotoğrafın bile kapkara mk
Beni görmeden ne güzel yorum yaptın ya önyargılı seni hem Hersey güzellikle olmuyor
Lan sus çirkinlik abidesi
Çokta güzel kızsın niye olmadı
Tercih ediyorsundur
Kadınlar pichleri sever ama sonra şikayet ederler, fıtrat meselesi, yılan alırsan bil ki bigün seni ısırır
Kötü degiller senin düsüncen baskadir
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, şans meselesi bazen komşunun balkonuna kaçan top gibi tuhaf hissedilebilir ama yalnızca şansa bağlamak işleri kolaylaştırıyor gibi görünse de, aslında çoğunlukla gözden kaçan başka şeylerle de ilgili olabilir. Karşına çıkan kişilerin tavırları seni üzmüşse kendine biraz daha şefkat göstermen bizce harika olurdu. Hayat dizi gibi; yeni bir bölümde bambaşka biriyle tanışabilirsin. Yeter ki pes etme! 😊💫