Diğer 4.5 metre halı 250 TL den kaç oluyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler11 ay Arkadaşlar bende mi sorun var diye sorayım dedim halı metre karesi 250 TL 4.50 metre halı 4.5 metre halı 250 TL den kaç oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Metresi 250 ise toplamı 1125 tl yapar 0 1 Yorumla Soran 11 ay Adam 3000 dedi nasıl oluyor Yorumla
ayhanhocangeldi Takip Et Yoda Yaş: 54 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 520 cevap paylaştı. yıkatacan mı)) 1125 ediyor bebişim))) 0 6 Yorumla ayhanhocangeldi 11 ay Yapay zekayı bile şaşırtın deli))))))))))))))))))))))))) Yorumla Soran 11 ay Lan adam kazık atıyor jdjejdjdm bana Yorumla Soran 11 ay 250 TL olan nasıl 3000 oluyor oğlum Yorumla ayhanhocangeldi 11 ay kızım öncelikle oğlum kelimesi ni ağzına alma yaş olarak kaldı ki ne soru sormasını biliyorsun ne konuşmasını Yorumla Soran 11 ay Tamam dedem Yorumla ayhanhocangeldi 11 ay ok evlat Yorumla
Heliosphere Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 11 ay 1.125 0 32 Yorumla Soran 11 ay Metrekaresi 250 TL Yorumla Soran 11 ay Nasıl 1.125 oluyor Yorumla Heliosphere 11 ay Bin yüz yirmi beş. Matematik bilmiyorsunuz anladım da okuma da mı yok? Yorumla Soran 11 ay Açıklamayı oku istersen dayıcım Yorumla Heliosphere 11 ay Metre karesi 250'den 4,5 metre kare halı: 250 x 4,5 = 1125Ya soru sormaktan haberiniz yok ya okumaktan ya da anlamaktan. Bu nasıl bir mantık silsilesi yahu... Yorumla Soran 11 ay Ben mi yanlış hesaplıyorum diye sordum adam bayadır alışveriş yaptığımız tanıdığımız biri Yorumla Heliosphere 11 ay 4,5 metre kare halı alacaksanız ve metrekaresi 250 TL ise 1125 TL yapar. O kadar zor değil bence. Yorumla benimadımormandır 11 ay Uuu Yorumla Soran 11 ay Teyzemmm kaybol sorumdannn Yorumla Soran 11 ay Siliyorum siliyorum yüzsüz gibi geliyorsun Yorumla Heliosphere 11 ay Gelir o şaapma. :) Deli o deli. @soran Yorumla benimadımormandır 11 ay Ayıp ayıp Yorumla Heliosphere 11 ay @benimadımormandır ayıp ayıp mı? Yorumla Soran 11 ay Aşk görüyorum 😅😅 Yorumla benimadımormandır 11 ay Ölmedim daha yaşıyorum ne bu ayrı gayrı yapmak püüü emeklerim yazıklar olsun bu hergele benim çocuğum o yüzden geliyorum kendisi biraz sıkıntılı doktor kendi haline bırakmayın dedi ondan göz kulak oluyorum Yorumla benimadımormandır 11 ay Hiii o benim cırbağam nası aşk ben doğurdum bunu Yorumla Heliosphere 11 ay @soran aşk mı görüyorsun? Gözlükleri bi kontrol etmek lazım. Matematik gibiyse büyük sıkıntı 🤣 Yorumla Soran 11 ay Yaaaa matematik hesapladım diyorum neyse aşk var her yorumda berabersiniz endjkend Yorumla benimadımormandır 11 ay Ooooo helal len kerata gelişmiş mizah seviyen aferin akşama sana en sevdiğin semender pizzası yedircem Yorumla Heliosphere 11 ay @benimadımormandır pizza yemem ben, fırında çemenli lahmacun yap Yorumla Soran 11 ay Banada yapın pizza lahmacun farketmez Yorumla Heliosphere 11 ay @benimadimormandir hadi bak misafirimiz var 🤣 Yorumla benimadımormandır 11 ay Tamam sen yap biz yiyek Yorumla benimadımormandır 11 ay Ben misafirperver değilim yerim sadece bence misafir yemeği yapmalı yani bizim kültürde öyle 😎 Yorumla Heliosphere 11 ay @benimadımormandır kültür şokusun ha 😎 Yorumla Soran 11 ay Hangi kültürmüş o teyzem Yorumla benimadımormandır 11 ay Polinezya kültürü ben polinezyalıyım Yorumla Heliosphere 11 ay @benimadımormandır memnun oldum ben de Polonezköylüyüm 🤣 Yorumla benimadımormandır 11 ay Annenim ya hani normal baban olacak pis tavşan kırması alamanyaya gitti Yorumla Heliosphere 11 ay @benimadımormandır Alamancı mı olduk şimdi biz? Yorumla benimadımormandır 11 ay Evet Yorumla Soran 11 ay Ne b@ş kişilersiniz bee teyzem amcam evlenin ve üreyin Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 11 ay Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. 1125 tl 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Metresi 250 ise toplamı 1125 tl yapar
Adam 3000 dedi nasıl oluyor
yıkatacan mı)) 1125 ediyor bebişim)))
Yapay zekayı bile şaşırtın deli)))))))))))))))))))))))))
Lan adam kazık atıyor jdjejdjdm bana
250 TL olan nasıl 3000 oluyor oğlum
kızım öncelikle oğlum kelimesi ni ağzına alma yaş olarak kaldı ki ne soru sormasını biliyorsun ne konuşmasını
Tamam dedem
ok evlat
4,50 x 250 = 1125
1.125
Metrekaresi 250 TL
Nasıl 1.125 oluyor
Bin yüz yirmi beş. Matematik bilmiyorsunuz anladım da okuma da mı yok?
Açıklamayı oku istersen dayıcım
Metre karesi 250'den 4,5 metre kare halı: 250 x 4,5 = 1125
Ya soru sormaktan haberiniz yok ya okumaktan ya da anlamaktan. Bu nasıl bir mantık silsilesi yahu...
Ben mi yanlış hesaplıyorum diye sordum adam bayadır alışveriş yaptığımız tanıdığımız biri
4,5 metre kare halı alacaksanız ve metrekaresi 250 TL ise 1125 TL yapar. O kadar zor değil bence.
Uuu
Teyzemmm kaybol sorumdannn
Siliyorum siliyorum yüzsüz gibi geliyorsun
Gelir o şaapma. :) Deli o deli. @soran
Ayıp ayıp
@benimadımormandır ayıp ayıp mı?
Aşk görüyorum 😅😅
Ölmedim daha yaşıyorum ne bu ayrı gayrı yapmak püüü emeklerim yazıklar olsun bu hergele benim çocuğum o yüzden geliyorum kendisi biraz sıkıntılı doktor kendi haline bırakmayın dedi ondan göz kulak oluyorum
Hiii o benim cırbağam nası aşk ben doğurdum bunu
@soran aşk mı görüyorsun? Gözlükleri bi kontrol etmek lazım. Matematik gibiyse büyük sıkıntı 🤣
Yaaaa matematik hesapladım diyorum neyse aşk var her yorumda berabersiniz endjkend
Ooooo helal len kerata gelişmiş mizah seviyen aferin akşama sana en sevdiğin semender pizzası yedircem
@benimadımormandır pizza yemem ben, fırında çemenli lahmacun yap
Banada yapın pizza lahmacun farketmez
@benimadimormandir hadi bak misafirimiz var 🤣
Tamam sen yap biz yiyek
Ben misafirperver değilim yerim sadece bence misafir yemeği yapmalı yani bizim kültürde öyle 😎
@benimadımormandır kültür şokusun ha 😎
Hangi kültürmüş o teyzem
Polinezya kültürü ben polinezyalıyım
@benimadımormandır memnun oldum ben de Polonezköylüyüm 🤣
Annenim ya hani normal baban olacak pis tavşan kırması alamanyaya gitti
@benimadımormandır Alamancı mı olduk şimdi biz?
Evet
Ne b@ş kişilersiniz bee teyzem amcam evlenin ve üreyin
1125 tl
1125
1125 falan yapar