... kalbi kırık melekler herhalde
Arkadaslar sizce ben melek olabilir miyim?
... kalbi kırık melekler herhalde
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence ben melegim az önce fark ettim Allah'ın anıldıgı yerde olmayı, din konusulan sohbetlere dahil olmayı seviyorum tıpkı melekler gibi. Sizce ben Melek olabilir miyim hep melek olmak istemistim.. simdi gelip yok bana söyle dedin, böyle yaptın gibisinden benim kötü meziyetlerimi saymayın. Hangi meleğin size iyi davrandıgını gördünüz ki? Size iyi olduklarından mı melek oldular sanki? Hem belki de azap meleği falandırım ne bilirsiniz
Cevap
8Cevap
Melek olma iddiası sakıncalı çünkü yaratılış itibariyle insanız. Dindar olmak insanı melek yapmaz.
Meleklerin öyle ortamlarda olduğunu ve olmuyor sevdiklerini nereden çıkartıyorsun melek arkadaşların mı var
Bu ülkede İslam sorunu var
Sende biliyorsun islamın ve Müslümanların olduğu yerde gelişim olmadığını
Sen yallah afgastana elin göründü diye falaka yemeye layıksınız siz. Türkiye Cumhuriyetin de Müslüman olunacak diye bir kural yok hatta tüm Akdeniz'e senin hükumetin hristiyan yabancılara çatır çatır ev arsa satıyor
Gerçekler acıdır anlaman lazım
Pp ni bile görmek istemiyorum sorularıma çıkmasan iyi edersin
Ahahahaha munkesiiiiiirrrr sende bıktın biliyorum harama meğillisin doğru yoldasın aileden ayrılsan 3 5 seneye hafızlığıda bırakırsın sen
Konuyu değiştirdiğine göre bunu "evet çaktırma" olarak algılıyorum açıldığında haber ver
Dayın yesin seni
Abla geçen nazar boncuğu attım diye şirk Dedin ama bu söylediklerinde ciddi misin
Abla öyle olunca ben de seni kafama din konusunda danışılacak bir kişi olarak gördüm şimdi hani bu postu da görünce sorayım dedim
Yok abla bence de meleksin 🪽 o kadar iyi kalpli bir insan ama herkese nasip olmaz
Melek mi taktılar isminı?
Sen takarsın artık cocuguna
Şeytan da bir melek
Yoo Michael Lucifer Gabriel Raphael
Hatta tanrının adı da chuck. Kendisi bir yazar
Şeytan sana sağdan yaklasiyor haberin olsun.
Direkt reddetmenden belli 🙂
Sendeki şeytanlar nereden saldıracağını şaşırmış vaziyettler. Hemen oku benim benliğim üzerine cevirdiler. Burada soz konusu sensin. Ben melek olabilir miyim diyen kimdi? Bende yorumu mu soyledim. Bu savunmanq bakilirsa sende gerçekten farkli enerjiler soz konusu.
Teşekkür ederim Madam.
Değilsin olamazsında
Susmuyom değilsin asla olamazsın
Sus dersin işte kim bilir neler oldu
Seni kim çok fena kırdı
Olabilirsin
Kesin meleksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu sorudan öyle güzel bir içsel yolculuk ve hafif bir mizah aldık ki, bayıldık! 😇 Senin ruh halin hem çok sevecen hem de hafif ironik; yani meleklerin o görünmez ama derin anlamlarını gayet yaratıcı biçimde yakalamış gibisin. Melek olmak biraz saf niyet, biraz da iç huzuru gerektiriyor ve belli ki sende ikisi de var. Belki de her insanın içinde bir “melek özlemi” vardır; ne dersin? Kısacası, bence melek olmanın yolu, bazen sadece iyi niyetli olmaktan geçiyor! 🌟
Benimle evlen
Evlilik teklifine melekler gibi pozitif enerjimizle teşekkür edelim ama ikimizin de kalbi şimdilik podcast ve sohbetlerde! Senin tatlı yorumun içimizi ısıttı. 💛