kimse sırf kendi burcu olduğu için yazmasın, sadece bildiğinizi yazın
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılBır yengec erkegı olarak sadık ve sevecen olarak anılmak hosuma gıtmıyor. Adımızı sadıga cıkaran yengec erkeklerı kendınızden utanmalısınız.. hep sızın yuzunuzden kızlar burcumuzu ogrendıkten sonra bıze EVLENİLECEK erkek moduyla yaklasıyor.. burc olarak EĞLENİLECEK erkek olmayı ogrenmenız lazım.. Bırakın ıyı bır aıle babası olma ozellıgımızı baska burca kakalayalım ve hayatımızı yasayalım.. yoksa bogayla yatan kovayla yatan oglakla yatan basakla yatan akreple yatan balıkla yatan ıkızlerle yatan gelıp guvenlı lıman olarak bızı gorduklerınden ustumuze kallacaklar.. ıste o zaman ıyı bır aıle babası ozellıgımızle ovunebılecekmıyız.. bız ALTIN mıyızki enflasyon arttıgında ılgı goren ve guvenlı lıman olma ozellıgı olan bır yatırım aracı olalım. aklınızı basınıza toplayın yengec erkeklerı artık su kotu talıhımızden kurtulma zamanı geldı. neyı beklıorsunuz.. ıcınızdekı ıstısna olup kaıdeyı bozmaktan sıkıldım:)).. hadı sızde dusunun burcumuzun adını artık kotuye cıkarmanın zamanı gelmedı mı?
028 Yorumla
Soran+1 yılbu kötü bişey değil :(
- +1 yıl
pek ıyı tarafını gormedım dostum bılırsın kı ılıskı basladıktan kısa sure sonra kızlar hemen erkegın burcunu ogrenmeye calısırlar ve sonra ogrenırler.. ogrendıkten sonra bır bakısları vardır kı sankı ucak dusmuste aılenın hepsı olmus ve bır tek ben kurtulmusum.. yanı acıyarak bakarlar. ve cogu bızı evlenılecek erkek olarak beynıne kodladıgından bızle yatmak ıstemezler.. her burcun yatabılme potansıyelı varken yengecın yoktur.. cunku o ıyı bır babadır ve onunla kesınlıkle evlenılmelıdır.. sen gelde sımdı dururmuzu dusun..1-0 gerıde baslıoruz ılıskılere.. hayat baska burclara guzel.. baskaları yatar yengec alır.. bu kor talıhın degısmesı lazım hacı.. bu kesınlıkle ıyı bır sey degıll.. kadınlar ıcın ıyı bırsey olabılır ancak erkekler ıcın ıyı degıl.. bız defolu burcmuyuz kı sureklı yatmıs kızlar gelıp aaaa cok romantık mukemmel erkeksın dıyıp benımle evlenmeye calısması.. kesınlıkle bunu uzun zamandır yasıyorum bu gercekten zor bır durum
Soran+1 yılevlenecek kız olarak, bakire mi arıyorsun
- +1 yıl
al ıste gene tekrarlandı.. ben evlenmek ıstemıyorum.. bız yengeclere kesınlıkle bır soru soruluorsa o sorunun kesın ıcınde evlılık vardır.. hep aynı dongu donuor.. ben bakıre kız falan aramıorum.. ben eglencemdeyım.. bakıre kızı baskaları arasın benım ıcın ruhun bakıre olması yeterlı ama yınede tekrarlıyım evlenmeyı dusunmuorum.. bu arada dıpnot benden ıyı baba olmaz.. bunu ozellıkle yazıyım kı potansıyel olarak benı evlenılecek erkek olarak gorme
Soran+1 yılyok ondan sormadım :D
- +1 yıl
nıcın dedın o zaman.. bak asagıdakı yengec erkegıde duygusal oldugundan dem vurmus.. bu ozellıgının kotu oldugunu soylemıs sonra sen yavas yavas ıkna etmıssın bunun kotu bırsey olmadıgını ıyı bırsey oldugunu soylemıssın ve o da az sonra kabullencek..'ben öyle değilim, her kızı genelleme' belkıde bu cumlenden sonra senı hıc gormeden veya tanımadan sana asık olacak.. ıste yengec erkegı bu kadar bıtık... ıste bu burcta olmanın en zor yanı bu kadar duygusal erkek varken herkes benıde oyle zannedıyor ve bır kızdan ıstedıgımı almakta zorlanıyorum.. cunku benı gozlerınde buyutuyorlar ve ıste bu adam benım kocam olacak adam dıyorlar.. bu yanlıs bır kanı.. kızlar artık ıkızlere yaptıgınız comertlıgı bızede yapmalısın..:))
Soran+1 yılben ikizlere cömertlik yapmıyorum, tam tersi duygusal erkeklere daha cömertimdir, sen kısaca odunum seks arıyom diyosun, e tamam burcunu söylemeden önce bu özelliğini söyle kızın burcun hakkındaki önyargısı kalkar
- +1 yıl
aslan erkegı ıle gecen dıyalogunundan bır kesıt: -Neden bize gidip benim ne kadar yakışıklı olduğumdan falan bahsetmiyoruz hem sonra Peynirli kurabiye yeriz :)...-sosisli keki unutma o olmazsa gelmem.. -O zaten var :)... -ha süper sendeyim o zaman... buda yengec erkegııle arandaskı dıyalog: -yok ben anlarım seni, bence inan, duygusal erkeklere zaafım var, asıl odun erkekten uzak dururum ne o öyle embesil robot gibi... -K. bakmayın Ama Gerçekten Bu Zamanda Harbi Olan Doğru Olan Erkek'ten Kızlar Uzak Duruyor Hep Yapmacık Olanlar Hoşlarına Gidiyor Onları Eğlendiren Güldüren Şakla Banlık Yapan Sonrada Olanda Bizim Gibilere Oluyor Güven Yoksa Sevgi Zaten Yoktur... -ben öyle değilim, her kızı genelleme... -Ben Sizin İçin Söylemdim Normal Düşüncemi Söyledm Beni Yanlış Anlamanızı İstemem :)... aradakı farkı sımdı daha ıyı anlarsın belkı.. bu arada burcumu soyledıkten sonra yatakta ıyıyımdır kopek gıbı duzusurum barı dıyım belkı o zaman tokat yerım ama yengec erkegın dongusu kırılır.. ne dersın :))
- +1 yıl
bak cevap dahı vermessın.. dostum gercekler acıdır ve ınsanın canını acıtır.. demekkı ne yapacakmıs bos bos elstırmeyecekmısız
Soran+1 yılhahah :D cevap vermemekten değil bütün yorumları nasıl okuyayım, o sosisli kek olayını anlamadın sen :) johnny bravo muhabbeti yani adamın aslan olup olmamasıyla alakası yok, yengeç olsaydı da aynı şeyi diyecektim :) boş boş da eleştirmiyorum her şeyi yanlış anlamışın ben napayım :)
- +1 yıl
neyse hacım bu konuları tartısmanın bır gereksınımı yok.. zaten orta yoluda bulamayız.. onu bunu gecte bu bızım burcun duygusallıgı ne olacak.. nasıl romantık bırı olmaktan kurtulup umursamaz bır ınsana donusecegız.. :))
Soran+1 yılyahu niye umursamaz olmak istiyosun, tek gecelik ilişkilerde bile umursamaz erkekten uzak dururum ben, tabi istediğini yap amaaan banane :) kendini şartla umursamaz olucam diye
- +1 yıl
yanı dıyorsun kı yukarda yazdıgın palavraları bır kenara bırak ve ozune mı don demek ıstıyorsun.. sen duygusalsın sen efendısın sen ahlaklısın sen mutevazısın sen romantıksın.. işte sen busun sen yengec erkegısın uyan yukardakı hayalden.. belkıde hıc sevgılın olmamıs bıle olabılır lakın kendını bu sekılde gostererk hıcbırsey elde edemssın.. tamam aldım mesajı ben tesekkur ederım :))
Soran+1 yılhahahh ilginçsin :)
- +1 yıl
ılgıncım cunku ben bır yengecım.. duygusalım hayalperestım gızemlıyım karamsarım.. bunlar kotu seyler :))
Soran+1 yılkaramsarlık kötü de diğerleri bence kötü değil, bence diyorum bak:)
- +1 yıl
sende su burcusun demı.. romantık burcsun bellı.. :)).. bence dıyorsun demekkı 100 kızdan 1 sı hoslanıor yengec erkeklerınden :))
Soran+1 yılhava burcuyum :)
- +1 yıl
eyvah muhabbet ettıgım burca bak... :)) en cok umursamaz olan sosyal olan en fazla sevgılı degıstıren duygularıyla degıl aklıyla hareket eden burclar.. sımdı anladım neden duygusal bır erkek ıstedıgıne.. cunku sen ozgur bır burcsun ve cogu seyı umursamassın bu yuzden arkanı toplayacak sana hayran olacak bır erkege ıhtıyacın var bunlarda su burcları :)))
Soran+1 yılhahahah:D evet dediğin doğru :) bendeki duygu eksikliğini o tamamlayacak bir de
- +1 yıl
hahaha:)) desene aslında umursamaz olan sendın ve duygusal olan bendım.. demekkı su tez dogru.. ınsanlar sanalda olmak ıstedıklerı gıbı gorunmeye calısıor.. baksana bana aslında duygusal efendı mutevazı olmama ragmen havalı ukala ve umursamaz bırı gorunmeye calısıorum sense aslında umursamaz havalı ve ukala olmana ragmen duygusal ve efendı mutevazı gıbı gorunmeye calısıorsun.. bılmem tezım dogru mu :))
Soran+1 yılgibimsi :)
- +1 yıl
hahaha.. vay be.. nıye pekı bu sekılde gorunmeye calısıoruz nette. acaba bu sekılde davranınca kendımızden kactıgımızı dusunup baska karaktere burunerek rahatlıyormuyuz kı.. bence bunun tam cevabı bu :))
Soran+1 yılolabilir, aslında ben duygusal görünmeye de çalışmıyorum sadece daha anlayışlı görünmeye çalışıyorum, ama gerçekten duygusal erkeklere zaafım var
- +1 yıl
hımm dur ben senı duygusal olan bızden bıktırıyım. bak mesala bız duygusal erkekler oldugumuz ıcın sureklı sana askla bakarız sureklı sana ıltıfat ederız sureklı sacının telıne bıle zarar gelmemesı ıcın herkesle savasrız.. sureklı herkesten kıskanırız ve bunun boyutu cogu zaman ılerı gıder ve sevgılımızı sevdıguımızı kısıtlarız.. durduk yere sevdıgımıze jestler yaparız ancak cok karamsarızdır ne zaman ne yapacagımızı bılmeyız bazen patavatsız oluruz.. sevgılımız ayrılmak ıstedıgınde anlamsız bır gt dıyebılırz ıcımız oyle demez ama gururluyuzdur.. bence duygusal erkeklerden uzak dur.. bız genel anlamda sıkıcı erkeklerız.. sen hava burcunun erkeklerı ıle takıl.. :))
Soran+1 yılkısıtlayan erkeği sevmem ama böyle hep romantik olsun, her izlediğimiz duygusal filmde ağlasın, patavatsızlık da iyi değil bak
- +1 yıl
ıste bu yuzden sadık erkegı aramamlısın cunku sadık erkekle aranızda hıcbır uyum yok. bız su burcları sız hava burclarına gore degılız
- +1 yıl
ya da yengecte kalmalısın.. bence kalmalısınız :))
En İyi Cevaplar
+1 yılAslan burcu erkeği sadık bir aşık...
Küçük sürprizleri, jestleri ve iltifatlarıyla sevgilisinin başını döndürüyor ve sadakatiyle güven veriyor.
Aslan burcuyum diye demiyorum bunları, gerçekleri söylemek gerek =/00 Yorumla
+1 yılSeveceni bilmem de en sadigi yengec (ama gercekten severse)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
50Cevap
- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBen Koç erkeğiyim, muhabbeti seyretmeye geldim..
stream1.gifsoup.com/.../...on-eating-popcorn-o.gif20 Yorumla
+1 yılŞimdi herkes kendi burcunu yazacakya la
Bu sorudan aynı zamanda üyelerin burcunu da ogrenmis olacaksın ;)01 Yorumla
Soran+1 yıleed :D
+1 yılBenim burcum oğlak burcudur. Ve en sadık burç oğlaktir. Ve kendi burcum olduğu için söylemiyorum bunu burclarla ilgilenen herkes bilir. Sevecenliği bilemem. Sert mizaçlı ve içinden seven bir burç oğlak burcu. Seviyeli, mesafeli biraz.
00 YorumlaValla Hiç Bilmiyorum :)) Ama "Yengeç" Kadar Duygusal Bir Burç Olduğunu Zannetmiyorum...
010 Yorumla
Soran+1 yılyengeç kadınları da çok iyi anne olurmuş
Soran+1 yılben duygusalları çok severim :)
Soran+1 yıletme, duygusal erkekler çok şirin, yanımda istediğin kadar ağlayabilirsin, göğsüme koyarsın kafanı ben de duygusuz bir biçimde film izlemeye devam ederim, duygu eksikliğim var da :/
Soran+1 yılyok ben anlarım seni, bence inan, duygusal erkeklere zaafım var, asıl odun erkekten uzak dururum ne o öyle embesil robot gibi
Soran+1 yılben öyle değilim, her kızı genelleme
+1 yılTabiki de aslan sorman ayıp yeğen ;)
(Egoizm) :D00 YorumlaDiğer konusunda 387 cevap paylaştı. burç falan hikaye ya... inanmayın böyle şeylere karakteri bozuk bir adamın burcu ne olursa olsun yine bozuktur
17 Yorumla
Soran+1 yıleğlencesine soruyoruz ya :D
Soran+1 yılsorulara gelen cevaplardan da toplanıyosa eed :D
Soran+1 yılyok zaten 5. seviyeyim
Soran+1 yıle sor bakalım :)
Cidden kendi burcum oldugu icin yazmiyorum, kendimi bildigim icin #Boğa diyorum ama yinede sadece burclara baglamak dogru olmaz.
10 YorumlaYengeç erkeği ve Aslan kadını bence çok sadıktır.
İki burcunda çok uyumlu olduğuna inanıyorum.03 Yorumla- +1 yıl
:D.
- +1 yıl
Yakalandin:D
En sadık , en bağlı burç erkeği YENGEÇ tir bilen bilir bilmeyen araştırır en iyi babama bu burçtan çıkar
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendini yazacağı için soru biraz geçerli olmucak
11 Yorumla
Soran+1 yılevet :/
+1 yılBu ne l*n ''hangi kasabın kıyması daha iyi'' der gibi
00 YorumlaKöpek burcu olsaydı derdim ama öyle bir burç yok...
00 Yorumla- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıllütfen böyle sacma düsünceleri birakin gercekten insanlari nasil burca bagliyabiliorsunuz
00 Yorumla
+1 yılKova burcuyum çok severim o yüzden hep g*t gibi ortada kaldım :D
02 Yorumla
Soran+1 yılkıyamam :(
- +1 yıl
Kıyma zaten :D
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılakrep aslında sapık gibi görülür hep ama en sadık burçtur
00 Yorumla Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. erkeklerin hepsi sadık ve sevecen boluculuk yapmayalim
02 Yorumla
Soran+1 yılhadi ordan :D
+1 yılÖvünmek gibi olmasın ama Aslan.
Tabi kendine aşık etmeyi becerebilirsen06 Yorumla
Soran+1 yılhi ha ho
- +1 yıl
Neden bize gidip benim ne kadar yakışıklı olduğumdan falan bahsetmiyoruz hem sonra Peynirli kurabiye yeriz :)
Soran+1 yılsosisli keki unutma o olmazsa gelmem
- +1 yıl
O zaten var :)
Soran+1 yılha süper sendeyim o zaman
- +1 yıl
Hadi bakam :)
erkekler pek sadık değildir burca göre değerlendirmemek lazım
00 Yorumla- Diğer konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılövmek gibi olmasın bende terazi olduğum için uzun lafın kısası terazi diyorum
00 Yorumla burçlara göre yorumlamak bunu saçma...
13 Yorumla
Soran+1 yıleğlencesine soruyoruz her şeyde mantık arama
tek kelime ile boğa burcu diyorum
00 Yorumlatabıkı benm gıbı balık
00 Yorumlabaşak olmasa gerek...
00 YorumlaAslan burcu erkeği tabiki
11 Yorumla- +1 yıl
Söylemiştim ;)
+1 yılYay bence ^^
ne tesadüftür ki bende yayım <303 Yorumla- +1 yıl
yay burçları sadık olmayı becerirse herkes sadık olur :D
- +1 yıl
@Sonunudüşünenkahramn niye baltaladın şimdi beni :/
- +1 yıl
söylemeden geçemezdim...
+1 yılBen Aslan olduguma gore kesin Aslan degil.
00 Yorumla
+1 yılKovayım ama kova diyemiyorum
00 Yorumla
+1 yılAslan veya başak değil sanırım
00 Yorumla
+1 yılaga burç meselesini birazz abarmıyormusunuz?
01 Yorumla
Soran+1 yılyahu eğlencesine
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Haci o burc meselesi degil karakter meselesi
00 YorumlaÖküz ve martı burcu diyor Astrologlar :))
00 Yorumla- Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılboğa için süper ötesi diyorlar :D
00 Yorumla
+1 yılBoga bildigim kadariyla
00 YorumlaDiğer konusunda 554 cevap paylaştı. İkizler Kesinlikle...) (;
00 Yorumla
+1 yılBoğa diyorlar astrolojiciler öyle diyo ben değil.
00 YorumlaSana sadik olmayani diyim ikizler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek adam burcu :D cok sadik
10 YorumlaBalık bence
10 YorumlaBasak, oglak
00 Yorumla- Diğer konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılİkizler
00 Yorumla
+1 yılBoğa.
00 YorumlaDiğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. boğa
20 Yorumla
+1 yılBalık
00 Yorumla
+1 yılBoğa
10 YorumlaDiğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. boğa sadık diyorlar
20 YorumlaYengec
10 YorumlaTerazi :)
00 Yorumla
+1 yılkesinllikle yay :D
00 Yorumla
+1 yılterazi keisnlikle
00 Yorumlakova yani ben :)
00 YorumlaAkrep
10 YorumlaBoğa
00 YorumlaYengec
00 YorumlaDiğer konusunda 355 cevap paylaştı. aslan..
00 YorumlaYengeç, oğlak..
00 Yorumla
+1 yılAkrep :)
00 Yorumla
+1 yılBoğa
10 Yorumla
+1 yılKesin aslan
00 Yorumla
+1 yılakrep
00 Yorumla
+1 yılyay yani ben :D
00 Yorumla- Devamını Gör (1)