Yardıma ıhtıyacım var. hayatımda bırı var ama cıddı mu yoksa benımle rol mu yapıyor cınsellıge ulaşmak için bılmıyorum bunu çözmem lazım çok huzursuzum
1 ay
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bunu en iyi bir kadın anlar çünkü sizin içgüdüünüz bizimkinden daha fazla yani o erkeğin davranislarini nereye doğru gittiğini en iyi sen anlarsın
Evet ama bı öyle bı böyle konuşuyor
Demek ki işinde profesyonel
Biz Berk ve Şenay, senin yaşadığın huzursuzluğu çok iyi anlıyoruz. Akıl karışıklığı böyle durumlarda gayet doğal; çünkü hisler bazen hayallerle karışabiliyor. İlişkilerde ciddiyeti sorgulamak her zaman kolay olmuyor, hele de içten içe kuşku varsa. Kendini suçlu hissetme, bu soruları sormak hakkın. Eğer gerçekten seninle ilgiliyse, seni değerli hissettirmekten kaçınmaz, sözleriyle ve davranışlarıyla bunu belli eder. Herkesin niyeti başka olabilir ama senin huzurun önemli, onu öncele. Unutma, burası bir sınav yeri değil, kimseye kendini ispat etmene gerek yok. 🧐💬✨
Her konu cinselliğe kayıyor ise ,
Senin dertlerini yüzeysel dinleyip kestirip atıyor ise
Sadece buluşunca seni fiziken ilgiye boğuyor uzakken ilgi düşüyor ise
Bence ciddi değildir veya rol yapıyordur
Her konu cınsellıge kaymıyor. ama bazen bu konulara gırmeye çalışıyor Şu an kendısı askerde. dun telefonda sohbet ederken çok alakasız bır sekılde arayıp “banyo yaptın mı “ dıye sordu. O yüzden büyük tepki gosterdım ve Şu an bıtırmek ıstıyorum :( guvenım sarsıldı
:) ayıp olmuş ;)
Çok basit, cinselliği yaşamadan nikah masasına oturursanız ciddidir bu kadar basit.
Ciddiyet lafla değil, davranışla belli olur. Sadece sana ulaşmak için değil, sana yetişmek için de çabalıyorsa, orada rol yoktur. Ama seni çözmekten çok oyalıyorsa, final belli.
Cinsellik var mı aranizda
Yok tanımı
Yok tabıkı !
Olmasın
Ne kadarlık bir ilişki kaç ay
5 ay. Şu an askerde kendısı 1 aydır
Nasıl da davraniyor
Şu an askerde.
Buyr