Çocuk 7 yaşında korkuyor iğbeden kıpırdama riski var sence destek almaya gerek var mı bu durumda? annesi dizlerine mı yatırsa iyi okur yoksa yatağa yatırsa mı?
biliyorum onu yüzüstü yatırmak lazım yabiki de ama yani yatağa serbest yatırsam mı çocuğu öyle vursam mı iyi olur yoksa annesi yüzüstü dizlerinin üzerine mi yatırsa iyi olur sence?
yok canım becerebilmek söz konusu değil vurabiliyorum sadece çocuk korkuyor diye sordum acaba yatağa serbest yatırsam mı dahaiyi yoksa annesi dizlerinin üzerine yatırsa mı?
Kızlar Ne Diyor
Hastane yapıyor sağlık ocağı yapmaz bir arkadaşıma vermişti doktoru b12 için yakmıyormuş ama ağrı oluyormuş kısa bir süre
evde vurulabilir mi?
Bence hastaneye yaptırman daha güvenli olur
çocuk korkuyor diye götüremiyorum ki maalesef buyüzden bari evde rahat etsin
Daha önce iğne yaptınız mı hiç becerebilir misiniz
evet yaptım bir kaç defa
Sorun yaşamadıysanız evde yapın o zaman
Koluna mı vurayım acaba yoksa kalçasına mı?
Kalçaya
yakıyor mu o ilaç bir bilginiz var mı
Onu bilmiyorum maalesef
Çocuk 7 yaşında korkuyor iğbeden kıpırdama riski var sence destek almaya gerek var mı bu durumda? annesi dizlerine mı yatırsa iyi okur yoksa yatağa yatırsa mı?
Yüzüstü uzanarak yapıyolar hastanede
biliyorum onu yüzüstü yatırmak lazım yabiki de ama yani yatağa serbest yatırsam mı çocuğu öyle vursam mı iyi olur yoksa annesi yüzüstü dizlerinin üzerine mi yatırsa iyi olur sence?
Abi sen beceremicen bu işi götür çocuğu hastaneye yapsınlar 2 dakika korksun nolacak
yok canım becerebilmek söz konusu değil vurabiliyorum sadece çocuk korkuyor diye sordum acaba yatağa serbest yatırsam mı dahaiyi yoksa annesi dizlerinin üzerine yatırsa mı?
Sen iğne vurabiliyor musun?
?
Her gün aynı soru farklı hesaplar
@KızlarSoruyor
Ne işe yarıyoki
B12 iğnesi B12 yetmezliği çin
Nereden vurulduğunu bilmiyorum ama kullan.
Ben değil yeğenime yazdı doktor. B12 değeri 198 çıktı Yakıyor mu acaba?
?