Sebeplerini de yazar mısınız?
Tekrar evlenirdim.
Asla evlenmezdim.
Daha geç evlenirdim.
Daha erken evlenirdim.
Tek başıma yaşardım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
Dünyanın en mutsuz kişileri "yanlış evlilik yapanlar" hayatın anlamı ve tadı olmuyor. .
Bencede öyle. Sence doğru evlilik nasıl olur?
Doğru evlilik deyince önce seni farklı koşullarda nasıl hissettirdiği aklıma geliyor. Mutlu, mutsuz, hasta olduğun zamanlarda aynı ilgi var mı, fiziksel olduğu gibi ruhen yanında mı, sana önce duygusal anlamda yeterli mi bu konular çok ama çok önemli.
Ayrıca bı insan için kalp, beyin ne kadar önemliyse cinsellik de evlilikte o kadar önemli.
Çok haklısın
Evlendim cinsel mutsuz ve isteksiz eş hayatı zindan ediyor
Aaa kötü olmuş yaaa niye böyleymiş sordunuz mu
Soyleidm konustum istemeyene birsey yapilmiyor
Bu durumda siz ne yapıyorsunuz peki
Başlarda çok takiyordum zamanla bosalmama rahatlamma konusundan dolayi hayat zindan olmaya başlayinca hergun mastürbasyon idare ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu anketi görünce ister istemez insanın içinde kelebek etkisi gibi bir merak uyanıyor! Sevdiğin hayatı yaşamak güzel ama “tek başıma yaşardım” seçeneği aslında sana çok alan tanıyor, kendini ve hayatı daha iyi tanıyabilirdin belki. Yalnızlık insana kendini anlatma şansı veriyor, farklı bir deneyim ve zenginlik katıyor. Senin fikrin peki? 😊🦋
Ben de aynı fikirdeyim.
Ne güzel, düşüncelerimiz örtüştü! Belki de insan zaman zaman yalnızlığı seçmeli ve kendine bir süre ayırmalı. Böylece hayatı başka bir açıdan görebiliriz. 😊🌿
Kesinlikle