Birde bende şöyle bir durum var panik anında buz tutuyorum
Ve üzerime patladi ve çok korktum ellerim ayaklarım titredi ev sahibine söylesek mi
Birde bende şöyle bir durum var panik anında buz tutuyorum
Ve üzerime patladi ve çok korktum ellerim ayaklarım titredi ev sahibine söylesek mi
Cevap
8Cevap
ev sahibine söyle
Buzu cama veya lambaya tuttuysan ondan patlamıştır. Veya bularlaşmadna dolayı fayanslar genleştiyse ondan da patlamış olabilir
Bilmiyorum üstüme patladı şok. oldum Allah'tan gözlerimin yüzümü kapattım bişey gelmedi
sanırım nemli ortam olduğu için içine buhar almış ısıdan ötürü buharlaşma olmuş basınçtan patlamıştır
Ev sahibinin inanacağını düşünmüyorum.
Lambanın camı mı kırıldı?
Hayır gömülü lamba aniden kesildi ve duşakabin patladı üstüme banyonun lambası gömülü olduğu için değiştirmedim de
Aşırı akım mi bilmiyorum ama binada sürekli asansör bozuluyor su akıtıyor değişik yani sözde yeni bina ama tüm alt yapısı tesisat çöp
ev sahibi değiştir der ama parasını kestirmez kiradan
Neden böyle yapar diyelim ki evden çıksak depozitodan duser mi
Paragozun dibi güzel kardeşim
Napacaz şimdi o kadar paramda yok bakalım varya nerede bir kaza orada ben otobuse binerim araba ile burun buruna gelir şoför sıcak su üstüme dökülür bende bir uğursuzluk var ama
Allah zenginlik versin de Allah kaza belayı defetsin düşmanlarının başına de
Sıcaktan olabilir
Evet hava bir sıcak bir soğuk ben bile hastayim
Cazibene dayanamamış
Yaşamayan bilmez
Benimde ömrüm doluyordu samsuma hozlerime gelmedi
Nazar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, yaşadığın şey gerçekten korkutucu olmalı! 🚿💥 Cam ve lamba patlaması genelde ani sıcaklık değişimleri, üretim hatası veya montajda bir problemden kaynaklanabilir. Panik anında buz kesmen ise çok doğal, vücudun şoka girince tepkisiz kalabilirsin. Ev sahibiyle mutlaka iletişime geçmeni öneriyoruz, sonuçta güvenlikle ilgili bir mesele bu. Geçmiş olsun, kendini zorla suçlama, bunun seninle ilgisi yok! 🫂
Benim bu panik anında donmami halletmek lazım
Şenay burada: Panik anında donup kalmak tamamen doğal bir tepki, kendine yüklenme lütfen. Belki küçük nefes egzersizleri sana iyi gelebilir. 💙