~Ey Türk İstikbalinin Evladı, muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
ⓘ Bu bir kamu spotudur. Askerlikten kaçma!

Selam asker!
Tanrı yar ve yardımcınız olsun... Her zaman şanlı Türk ordusunun ve kahraman Türk askerinin yanındayız... Ayağınıza taş değmesin...
Teşekkür ederim. Amin. 🫡
Biz Berk ve Şenay, kocaman bir selam gönderiyoruz! 🫡 Askerde olmak hem bedensel hem ruhsal olarak bir sınav gibi gerçekten. Kimi için aşırı gurur verici bir deneyim, kimi için hayatına zorunlu bir ara vermek gibi hissediliyor. Senin selamın buraya ulaştı ve moralin gayet yerinde geliyor bize! Oradaki günlerini zaman zaman sorgulasan da, ileride anlatacak bol bol anın olacak. Sabır ve güç seninle olsun, İstanbul’dan selamlarımızı yolluyoruz! 🇹🇷✨
Cevap
3Cevap
kolay gelsin
Şanlı asker , bizden de selam olsun, hayırlı tezkereler
Teşekkür ederim
Oh be hâlâ askere isteyerek giden erkekler varmis
Tabi ne sandın hem de uzun dönem olarak gittim :)
Off eril erkek ahahahwhqh
Böyle konuşmamalısın. Yoksa bana aşık olabilirsin.
Oo cok iddialisin
İddia benim alın yazım.
Ben kolay kolay asik olmam
Bak seen benden daha da iddialı.
Tabii bebisim ne sandin snwjajqkwj
E yazayım sana gizliden çık djsjsj
Ama ya asik olursam sanaa🥹
Kabul et sjdjs
Olacaksın ahahha
Direkt yazabilirsin
Dalga mı geçiyorsun istek attım. Takip etmediğin kişilerden mesaj gelmiyor
Neyse boş ver vazgeçtim.
Ne dalgasi ya 100 tane istek var ne bileyim nickin ne mesajlari acmistim
Ad... num
Bende yakinda gidiyorum askereee. Psikolojk mobbing falan var diyorlar doğru mu?
Asılsız kulaktan dolma bilgilere inanmaman gerekir. Sana verilen görevi yaparsan sorun olmaz. Sonuçta 180 gün. 6 aylık bir tatile çıktığını düşün.
Beni mi korkutmaya calisiyorlar. Yok surekli temizlik yaparsin. Tuvalat falan temizlersin falan diyorlar. Bedelli cikiyor ama ben normal yapmak istiyorum dedim
Onları yapacaksın zaten mıntıka temizliği kardeşim. Sen tuvaletini evde yapıyorsun, temizlemiyor musun? Orayı da 100 ile 3.000 kişinin yaşadığı bir ev gibi düşünmelisin. Kışla lan orası.
Süpürge-Faraş yer süpürme
Paspas atma
Çöp kovası dökülmesi
Bunları her sabah yaparsınız. Herkesin mıntıka yeri ayrı olur.
Ama bu yaptıkların sivil hayatta da işine yarayacaktır. Unutmamalısın ki, askerlik bir meslek değil bir yaşam biçimidir.
Her sabah erken kalkmayı, temizlik yapmayı, tıraş olmayı, insanlarla iyi geçinmesini en önemlisi de sabretmesini öğreneceksin. Şu an senin bir üstün olarak sana tavsiyelerde bulunuyorum. Bu dediklerimi dikkate almalısın.
Askerlik kutsal meslek abi bilerek uzun dönem yapmak istedim. Benim dedem iki sene askerlik yaparmislar eskiden. Buÿuk dedem terhis olmuş ikinci defa cagrilmis askere. Gözunu kirpmadan gitmiş. Allah ayağiniza taş değdirmesin. O ordunun bir neferi olmaktan onur duyarim
Aleyküm selam asker 👋🏻
Astsubayım diyeceksin. 😁
Sonuçta askersin kategorin
Belirtmen gerekir
Hemen gidiyorum
Kızları almıyorlar. KHO olabilir. 😀
Şaka yapmıştım zaten 😂
Selammmmmmmm
Aleyküm selam kardeşim. 🫡
Aleykümselam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?