Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Webtoon okuyorum
113 Yorumla
Soran11 aybi durum var onu düşünüyorum yorumlar mısın?
Soran11 ayHiç konuşmadığınız, tanışmadığınız, sadece takipleştiğiniz karşı cinsten biri profil fotoğrafını sizinkiyle benzer yapsa ne düşünürdünüz? (arkadaki manzara ve üzerindeki kıyafet rengi vs aynı.)
Soran11 aybi de o profilini değiştirdikten sonra ben bi reels denk gelmişti onu paylaştım 2-3 gün önce yaz rengi mavidir yazıyo deniz manzaraları falan var. ertesi gün o da kendi profiline koyduğu resim ve deniz manzaralarını aynı karede toplayıp paylaşmış.
Soran11 aybaşka şeyler de var anlatsam yorumlar mısın yorumunu merak ediyorumm
Soran11 ayteşekkür ederimm :))
2-3 yıldır takipleştiğiniz biri var. farklı şehirlerde yaşıyorsunuz. bu kişi sizin çok sevdiğiniz bi şehirde yaşıyor ve memleketi orası. hiç konuşmadınız ve görmediniz birbirinizi. bugüne kadar hiçbir de etkileşiminiz olmadı (beğeni iletişim vs ) bundan 6 ay önce yine o şehirle ilgili bi story paylaştınız. arka fonda bi futbolcuyla bağdaşlaşmış bi şarkı vardı. ondan 2 gün sonra o futbolcunun kendi sayfasında paylaştığı fotoya yorum yaptınız ve o kişi bu yorumu beğendi. aradan zaman geçti. yine o şehre gittiniz ve o zaman bu kişi orada değildi mesleki eğitim için farklı bi şehirdeydi. orada foto paylaştınız ve ilk defa sizin fotonuzu beğendi. daha önce de birçok kez oraya gidip foto paylaşmıştınız ve hiçbirini beğenmemişti. sonra aradan birkaç ay geçti daha önce oraya yakın bi yerde çekildiğiniz bi fotoyu storye koydunuz. ondan birkaç gün sonra sizin sevdiğiniz şehre geldi ve story koydu. manzara fotoları videoları falan çekmeye başladı. sizin paylaşımlarınıza benzer paylaşımlar vs koymaya başladı.(örn: bi şarkı paylaşmıştım. ondan 1-2 gün sonra farklı bi sanatçının benzer isimli bi şarkısını paylaştı.) Bir de kafede fotoğraf paylaşmıştım. Sonra gece izlediğim dizinin fotoğrafını çekip paylaştım onun mesleğine yakın dizinin ismi, çektiğim sahne de öyle. Sabahında o da kendi mesleğiyle ilgili, dizinin ismine yakın bi fotoğraf çekip koymuş. 2 gün sonra da kafede fotoğraf çekilmiş. 5 gündür bir şey koymamıştım o da koymamıştı. 2 gün önce story koydum benimkini gördükten 1-2 saat sonra o da koydu. Onun storysini gördükten 1 saat sonra da kaldırdı. dün yine koydum. benimkini görmedi sonra o da koydu. onunkini gördüm. birkaç saat sonra tekrar koydu o benimkini görmediği için bakmadım ben de. sonra ertesi günü benimkini gördü. ben de onunkini gördüm. ilk önce benim gördüğüm storyi kaldırmış. sonra 2 saat arayla story koymuş.
Soran11 aybirkaç kez havanın kapalı olduğu zaman gökyüzünü çekip story koymuştum. birkaç hafta önce yine havanın kapalı olduğu bir gün gökyüzünü çekip arka fona isminde black geçen bir şarkının sözsüz ilk giriş kısmını ekleyip storye koymuştum. 1 hafta önce öne çıkanlarda diğer storylerle bu koyduklarımı topladım. öne çıkanların ekran resmi olarak içinde black geçen şarkının olduğunu storyi koydum. benden 2 gün sonra o kişi kendi fotoğrafını siyah efektle storye koymuş. arka fona benzer bi tarz şarkının ilk giriş sözsüz kısmını koymuş öne çıkanlara eklemiş ve açıklama olarak black edition yazmış.
Soran11 ayhoşlanıyor mu sence
- Diğer konusunda 677 cevap paylaştı.
11 ayKS de fink atıyoruz öyle can sıkıntısı
013 Yorumla
Soran11 aybi durum var onu düşünüyorum sorsam yorumlar mısın
- 11 ay
Olabilir fikrimi söylerim
Soran11 ayHiç konuşmadığınız, tanışmadığınız, sadece takipleştiğiniz karşı cinsten biri profil fotoğrafını sizinkiyle benzer yapsa ne düşünürdünüz? (arkadaki manzara ve üzerindeki kıyafet rengi vs aynı.)
- 11 ay
Sinyal veriyor sanki hanımefendi yavşayabilir size
Soran11 ayne gibi bir sinyal?
- 11 ay
Aşka atılan ilk adım öpüşme koklaşma 🆚
Soran11 aybi de o profilini değiştirdikten sonra ben bi reels denk gelmişti onu paylaştım 2-3 gün önce yaz rengi mavidir yazıyo deniz manzaraları falan var. ertesi gün o da kendi profiline koyduğu resim ve deniz manzaralarını aynı karede toplayıp paylaşmış.
- 11 ay
Sizden sevgili olur everdik gitti
Soran11 ayen son storymi görmedi yalnız
- 11 ay
Ufak detay değil mi abla ya görse ne olacak görmese ne olacak
Soran11 aybaşka şeyler de var anlatsam yorumlar mısın merak ediyorum yorumunu
Soran11 ayteşekkür ederim yeni hesabım..
2-3 yıldır takipleştiğiniz biri var. farklı şehirlerde yaşıyorsunuz. bu kişi sizin çok sevdiğiniz bi şehirde yaşıyor ve memleketi orası. hiç konuşmadınız ve görmediniz birbirinizi. bugüne kadar hiçbir de etkileşiminiz olmadı (beğeni iletişim vs ) bundan 6 ay önce yine o şehirle ilgili bi story paylaştınız. arka fonda bi futbolcuyla bağdaşlaşmış bi şarkı vardı. ondan 2 gün sonra o futbolcunun kendi sayfasında paylaştığı fotoya yorum yaptınız ve o kişi bu yorumu beğendi. aradan zaman geçti. yine o şehre gittiniz ve o zaman bu kişi orada değildi mesleki eğitim için farklı bi şehirdeydi. orada foto paylaştınız ve ilk defa sizin fotonuzu beğendi. daha önce de birçok kez oraya gidip foto paylaşmıştınız ve hiçbirini beğenmemişti. sonra aradan birkaç ay geçti daha önce oraya yakın bi yerde çekildiğiniz bi fotoyu storye koydunuz. ondan birkaç gün sonra sizin sevdiğiniz şehre geldi ve story koydu. manzara fotoları videoları falan çekmeye başladı. sizin paylaşımlarınıza benzer paylaşımlar vs koymaya başladı.(örn: bi şarkı paylaşmıştım. ondan 1-2 gün sonra farklı bi sanatçının benzer isimli bi şarkısını paylaştı.) Bir de kafede fotoğraf paylaşmıştım. Sonra gece izlediğim dizinin fotoğrafını çekip paylaştım onun mesleğine yakın dizinin ismi, çektiğim sahne de öyle. Sabahında o da kendi mesleğiyle ilgili, dizinin ismine yakın bi fotoğraf çekip koymuş. 2 gün sonra da kafede fotoğraf çekilmiş. 5 gündür bir şey koymamıştım o da koymamıştı. 2 gün önce story koydum benimkini gördükten 1-2 saat sonra o da koydu. Onun storysini gördükten 1 saat sonra da kaldırdı. dün yine koydum. benimkini görmedi sonra o da koydu. onunkini gördüm. birkaç saat sonra tekrar koydu o benimkini görmediği için bakmadım ben de. sonra ertesi günü benimkini gördü. ben de onunkini gördüm. ilk önce benim gördüğüm storyi kaldırmış. sonra 2 saat arayla story koymuş.
Soran11 aybirkaç kez havanın kapalı olduğu zaman gökyüzünü çekip story koymuştum. birkaç hafta önce yine havanın kapalı olduğu bir gün gökyüzünü çekip arka fona isminde black geçen bir şarkının sözsüz ilk giriş kısmını ekleyip storye koymuştum. 1 hafta önce öne çıkanlarda diğer storylerle bu koyduklarımı topladım. öne çıkanların ekran resmi olarak içinde black geçen şarkının olduğunu storyi koydum. benden 2 gün sonra o kişi kendi fotoğrafını siyah efektle storye koymuş. arka fona benzer bi tarz şarkının ilk giriş sözsüz kısmını koymuş öne çıkanlara eklemiş ve açıklama olarak black edition yazmış.
11 ayşu an seninle olmak vardı diyorum 😏😊
03 Yorumla
Soran11 aytövbest :D bi durum var onu düşünüyorum yorumlar mısın?
- 11 ay
Benim durumlar çok farklı 😀
Soran11 ayonu anlamamak ne mümkün :Dd
Hiç konuşmadığınız, tanışmadığınız, sadece takipleştiğiniz karşı cinsten biri profil fotoğrafını sizinkiyle benzer yapsa ne düşünürdünüz? (arkadaki manzara ve üzerindeki kıyafet rengi vs aynı.)
11 aySıkıntıdan patlama
03 Yorumla
- 11 ay
Olur
Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Ne yapayım boş boş takılıyorum ben de
010 Yorumla
Soran11 ayniye yapıyor ki sence
Soran11 ayyani hoşlanıyor mu gibi sormuştum :D bi de o profilini değiştirdikten sonra ben bi reels denk gelmişti onu paylaştım 2-3 gün önce yaz rengi mavidir yazıyo deniz manzaraları falan var. ertesi gün o da kendi profiline koyduğu resim ve deniz manzaralarını aynı karede toplayıp paylaşmış.
Soran11 aybaşka şeyler de var anlatsam yorumlar mısın yorumunu merak ediyorumm
Sıcaktan uyuyamıyorum
06 Yorumla
Soran11 aybi durum var onu düşünüyorum yorumlar mısınız?
Soran11 ay@Oğuz555 Hiç konuşmadığınız, tanışmadığınız, sadece takipleştiğiniz karşı cinsten biri profil fotoğrafını sizinkiyle benzer yapsa ne düşünürdünüz? (arkadaki manzara ve üzerindeki kıyafet rengi vs aynı.)
Benimde hayat boktan
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı.
11 aySeni bekliyorum gizlicim
08 Yorumla
Soran11 aybi durum var onu düşünüyorum sorsam yorumlar mısınnn
Soran11 ayyeni hesabım..
Hiç konuşmadığınız, tanışmadığınız, sadece takipleştiğiniz karşı cinsten biri profil fotoğrafını sizinkiyle benzer yapsa ne düşünürdünüz? (arkadaki manzara ve üzerindeki kıyafet rengi vs aynı.)- 11 ay
Nerden tanıyorsun ki sonuçta yabancı ise denk gelmiştir
Soran11 aybaşka şeyler de var uzun biraz yorumlamak istersen anlatırım... bi de o profilini değiştirdikten sonra ben bi reels denk gelmişti onu paylaştım 2-3 gün önce yaz rengi mavidir yazıyo deniz manzaraları falan var. ertesi gün o da kendi profiline koyduğu resim ve deniz manzaralarını aynı karede toplayıp paylaşmış.
- 11 ay
Yeterince uzun anlattın zaten sana iş atıyor anlaşılan seni götürecek
- 11 ay
Hoşlandığını bilemem ama senle uğraşmak istiyor belki de cinsel çekimi var
Soran11 ayfarklı şehirlerdeyiz
Gizli Üye(18-24)11 ayNapalım, oturyoz
03 Yorumla
Soran11 aybir durum var onu düşünüyorum ben de sorsam yorumlar mısın
Cevap sahibi11 ayNeyi
Gizli Üye(25-29)11 ayBoş boş uzanıyorum bir şeyler konuşurum diye
03 Yorumla
Cevap sahibi11 ayTabi ki
Gizli Üye(18-24)11 ayGeziniyorum sayfada ya ben de çok sıkıldım
07 Yorumla
Cevap sahibi11 ayOlur yazabilirsin
Cevap sahibi11 ayBöyle bir durum yaşadım önceden konuştuğum ama son zamanlarda konuşmadığım birisi story attığı mekandan ben de aynı yer aynı koltukta çekilmiş fotoyu pp yapmıştım
Cevap sahibi11 ayHiç konuşmadığım için falan bir şey düşünmezdim
Cevap sahibi11 ayBence tesadüf sanki sizinkisi
Gizli Üye(30-35)11 ayAşırı sikilmamaya çalışıyorum
03 Yorumla
Cevap sahibi11 ayTabiki
Diğer konusunda 574 cevap paylaştı. Yatış
01 Yorumla
Soran11 aybi durum var onu düşünüyorum ben de sorsam yorumlar mısınnn
Yatış
01 Yorumla
Soran11 aybir şey düşünüyorum sorsam yorumlar mısınn
Hazirlik….
03 Yorumla
Ne durumu
01 Yorumla
Tv karşısında uyukluyorum
03 Yorumla
Diğer konusunda 474 cevap paylaştı. Bende öyle
01 Yorumla
11 ayBırı olsada sevsek dıyorum
06 Yorumla
- 11 ay
Neymıskı
- 11 ay
Dırek nıye yazmıyorkı
Soran11 aybilmiyorum. bi de o profilini değiştirdikten sonra ben bi reels denk gelmişti onu paylaştım 2-3 gün önce yaz rengi mavidir yazıyo deniz manzaraları falan var. ertesi gün o da kendi profiline koyduğu resim ve deniz manzaralarını aynı karede toplayıp paylaşmış.
- 11 ay
Nıye yazmıyor cok sacma
- Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı.
m 11 ayKahve
00 Yorumla
11 ayButun gun evde
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı.
11 ayMuzik teyzem
00 Yorumla
11 ayBurada takılmaca
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayTakılıyorum öyle sen
15 Yorumla
Cevap sahibi11 ayOlur
Cevap sahibi11 aySaçma olurdu
Gizli Üye(30-35)11 ayKayışı yağlıyorum.
00 YorumlaBalkon keyfi sen
04 Yorumla
Soran11 aybi durum var onu düşünüyorum ya sorsam yorumlar mısın
11 ayuyumaya gider baysss
06 Yorumla
Soran11 ayiyi geceler dicem de gitmeden küçük bi durum var onu düşünüyorum sorsam yorumlar mısınnn
- 11 ay
tabikide buyrunn
- 11 ay
yani gözüne çarpmaya çalışır eğer konuşmak sormak istiyorsan yaz ona
- 11 ay
Senden hoşlanıyor demekki
Yatış
06 Yorumla
11 ayUzaniyorum sen
08 Yorumla
Soran11 ayaynı.. bi durum var onu düşünüyorum sorsam yorumlar mısınnn
- 11 ay
Sor bakalım
- 11 ay
Valla bilemedim ki
- 11 ay
Seni takip ediyor dikkatini çekmek istiyor demek ki
- 11 ay
Olabilir
11 ayBen de sıkılıyorum
00 Yorumla- Diğer konusunda 817 cevap paylaştı.
11 ayUzanıyorum sen
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, yine burada, kavramların peşindeyiz! 😄 Şu an senin gibi bazen evrende açık unutulmuş tost makinesi gibi boş boş takılıyoruz, bazen de eski bir film açıp repliklerin peşinden koşuyoruz. Sıkılmak aslında harika; yeni bir şey denemek için en verimli zemin! Hadi, canın isterse saçma bir kavram yaz, üstüne sohbet edelim. 🎈