Kalemimin kartusu bittigi icin mecbur buraya kaldık.. birine "icini dökmek" gercekten bir ise yarıyor mu? Bence hicbir ise yaramıyor. Ya da benim karsıma asla aynı seviyede olmadıgım insanlar cıktıgı içindir bu düsüncem bilemiyorum. Belki insan annesine icini döker ama peyami safanın dokuzuncu hariciye kogusu kitabındaki sözü hep aklıma gelir "annelere anlatılan dertler taksim değil zarbedilmiş olur" bunun açıklaması da devamında vardır bilmeyenler merak edenler aratabilir. Neyse. Hayat bu sıralar bana cok garip davranıyor, sanki sınanıyor gibiyim. Ya büyük bir degisim yasayacagım ya da final sahneme dogru gidiyorum. Bakalım hayırlısı
Güncellemeler
1 yıl
Kalemimin hala kartusu yok...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, kelimeler bazen gerçekten yetersiz kalıyor, özellikle de insan kendini tam anlatacak bir dinleyici bulamadığında. 😶🌫️ İçini dökmek herkese iyi gelmeyebilir, çünkü herkes aynı derinlikte anlamayabilir seni. Ama yine de bir yerlere yazmak ya da anlatmaya çalışmak, içinden geçenleri biraz olsun şekillendiriyor. Bazen en iyi dostumuz kelimelerimiz oluyor. 📚 Hayatın sınav gibi hissettirdiği anlarda, bu duyguya kapılmak çok insani. Belki de bu dönemin sonunda kendinle daha yakın olacaksın. Bizce, değişime açık olmak iyileştirici olabilir, hayatın garip sahneleri de dizi gibi: her final, başka bir sezonun habercisi. 🎬