Beyaz büyü mu bu?

Bir kadına götürdüler beni tansiyon hastasıyım yaşım 20 ve kötü zamanlar geçirdim. Guya kadin Allahtan istiyormuş şifayı. (Benim bu tür şeylere inancım yok ben sadece Allah’a ve kitabına inanıyorum. Şifayı da yalnızca Allah tan bekliyorum ancak zorla goturduler ) kadın bacağımın arkasına, koluma, sırtıma bileklerime çok sert bastırarak masaj yaptı. (çok acitarak) ve bir şeyler mırıldanarak…Sonra başımin tepesini mi öptü bir şey mi bagirdi tam hatirlamaiyorum bir şeyler söyledi sen bir şey yaşamışsın çok korkmuşsun ne oldu anlat dedi annem de anlattı ve bir şeyler mırıldandı (dua da olabilir ama pek dua gibi değildi ya ) sonra gözümü kapattırdı bir anda başımın üstünden soğuk su döktü tepemden aşağı neye uğradığımi şaşırdım sonra bir şeyler daha mırıldandı sonra kadın esneme krizine girdi bagirdi çağırdı kendinden geçti. Bayılır gibi oldu kolonya falan koklattılar kadına (çok korktum o anlar bayağı garipti) sonra kadın kendine geldiğinde senin uzerindeki nazar çok büyük bana da bulaştı dedi. Sonra dedi ki evinizde bilmem tuz mu kavurun evde öyle bir şeyler dedi anneme sonra annem ona para verdi bizde donduk evimize tuhaf bir şekilde ilacı almamama rağmen tansiyonum düzgün ancak. Bir haftadan beridir aksilikler peşimi bırakmadı bütün aksilikler üstüme geliyor okuldaki hocalarla sürekli anlaşmazlıklar yaşıyorum derseler işler güçler hep aksıyor ve derse çalışamıyorum sınav haftam ve kötü geçiyor sürekli tuhaf bir şekilde yorgunum gün ortasında ama geceleri birden uykumdan aşırı enerjik şekilde uyanıyorum uyuyamıyorum sonra çok az uyumama rağmen bu sıralar da kurani okumaya başladım mealini ve aşırı huzurluyum ancak bazen çok tuhaf hisler kaplıyor daha önceki yaşamımda hiç bu kadar tuhaf deneyimlerim olmamıştı sizce bu kadının yaptığı beyaz büyü muydu?

Beyaz büyü mu bu?