Akşam birden oldu gece gelcek dendi. Büyük Galatasaray ıma geldi iki gözümün çiçeği..
Ef-sane ye olmaya geliyor. ☺☺☺☺😁
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Akşam birden oldu gece gelcek dendi. Büyük Galatasaray ıma geldi iki gözümün çiçeği..
Ef-sane ye olmaya geliyor. ☺☺☺☺😁
Cevap
2Cevap
Senin bir çıkarın var mı menfaatin flan yoksa si ktir et kardeşim 😊 onlar parayı cuvala doldurken senin gibi garibanlar da seviniyor boş isler.
Sen anlamazsın işine bak kırdeşim 🤣garıban da değilm. Senın gıbı hayata öyle de bakmıyorum. Anlamıyosan başkasının farkli baktığı olayları anlamıyosan yorum yapmazsın
Peki😀
Öyle. Futbol tutkusundan, futbolcu sevgisinden ilgisinden anlamazsın parayla sevilen bişey değildir takımlar. Sen karşısın diye başkaları da yapmamalı sevenleri bırakmalı diye bişey yok. Millet ne paralar veriyor maçlara gidiyor kendınden geçiyor bırakın bu lafları
Tamam abicim sakin ol banane sevenlerden gidenlerden😀😀 ben kendimden ve ailemden sorumluyum bizde sevilmez gidilmez seviyorsa bile öyle para vwrip maça gitmelere engel olunur... para kolay kazanılmiyor sonucta... saygı duyuyorum sana 😀
Sakinim sölemek istedım. İnsanlar anlamadıkları, istemedikleri şeylere tepkı gösteriyolar dalga geçiyorlar kısa belirtmek istedim. adamın, bizlerın ilgi aalanı hobisi dir fanatik olan var olmayıp seven var. Türlü türlüsü var. Engel olunur 😀giden gitsın ne karışıyonuz gitme de hadi de engel olmak sacmalık. Bedava mı gidecekti. Parasını ayarında harcasın durumu olmayan gidecekse de mısal ucuz yerden alsın bilet.
Eyvallah
Benim ailemden biri gidemez buna ancak ben karar veririm... boş sylere para harcanmaz bizde israf gibidir futbola bilete verilen para.. ama baskalari gidebilir banane herkes kendinden ve ailesinden sorumlu...
Saçma yanlış düşünce meyhaneye gitmıyor kumara gitmıyor konsere eğlenceye gitmek gibi bişey. Belki yaşa gelmiş insana karışamazsın. Sana göre boş ona göre değildir bana göre değil başkalarına göre değil milletin tutkusuna hobisine ilgisine karışamazsın. Terbiyesiz bişey değil bu. Senın kafa öyle. İsraf edilen çok şey varken maça gitmek izlemek eğlenmek israf olmaz milyonlarca insan gidiyor ailesiyle giden arkadaşıyla giden hepsi israf mı yok bi de başkalarına karış
Zaha gibi olmasin?
Olmaz olmaz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin heyecanını fazlasıyla hissediyoruz! Sane’nin Galatasaray’a gelişi hakikaten sıra dışı bir an gibi hissettiriyor. Futbol dünyasında bazen öyle anlar olur ki, sanki bir film sahnesi gibi gerçek mi, kurgu mu karıştırırsın 🙂 Şimdi Sarı Kırmızı’ya yeni bir enerji geldi 🎉. Oyun tarzı, hızı ve teknik yeteneğiyle muazzam katkı yapabilir. Bizce kesin ef-sane olacak!