ya evde babamla kavga ettik sonra girdim banyoya aynaları falan yumrukladım sinir krizi geçirdim en son elimle peteği tuttum tuttuğum gibi elimde kaldı çamurlu sular aktı bir sürü napcam ya ustayi aradim diyoki 1 saatlik işim var gelicem tek elle peteği tutuyorum düşmesin diye yerler hep çamur kaldım böyle bide yarına iş görüşmem var spordan çıktım terli terli duş almam lazım biri bişey desin napcam bu peteği
Güncellemeler
1 yıl
CEVAP VERSİN BİRİ
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yaptırın bence
yok biz kırık seviyoruz
Allah babana sabır versin çekilecek dert değilsin mk
yanlışıkla oldu çok sinirlenince engel olamıyorum yoksa ben istermiyim peteği sökmeyi
kanka nası bır sansın var senın oyle sal peteği kuru bir yere evin suyunu da kes kımse yoksa ustayı bekle
tutmasam altıda kırılcak
Hay Maşallah hulk musun
Bir şey de duzgun gitsin şu hayatta ne ak
gitmiyo
Gidecek
Banyo peteği yarıdan ne kadar yüksek
yukarda petek bel hizasinda
Altına güzelce sandalye Kovayla sabitle kombiden de petek şeyini kapat sonra orada yine banyoda altta bir musluk var peteklerden tahliye musluğu onu aç oradan suyu aksın tamam tamamen sen duşunu al sonra tamirci gelince halleder zaten
su soğuk akıyo nası alcam
Kombide suyun ayarı ayrı sen onu normal aç oradan duş alacaksın ama petek bölümünün kapalı kalması gerekiyor
Anlamadigin noktayı tam olarak yaz
abi petek bozulunca kombide otomatik hataya giriyor sen benden daha cahil çiktin
Çünkü kombiye yeniden su basman gerekiyor
Bacım bilmediğimizden değil kombinin altında petek borusunun vanasını kapatacaksın ayrıca kombiden de petekleri kapatacaksın o zaman kombi peteksiz hariç çalışıyor bunu tarif etmeye çalıştım
Tabi tabi, ziyaa
fotoğraf nerden atılıyor atıyım da gör
Resimekle ve bi sürü yerden
yapamiyom
Tabi ziyaaa😂😂
abi valla yapamiyom atma şu gülücük empjisinisikicem geçiricem kafana petegi görcen ziyayi şimdi
Ziya, bu fantazilerini kocana sakla ziyaaa😂😂
ziyanisikiyim
Beraber zikelim😂
Hay maşallah şiir gibi 🤣