6 ay gece, 6 ay gündüz olan yerde yaşayabilir misiniz?
Soru bonusu:

6 ay gece, 6 ay gündüz olan yerde yaşayabilir misiniz?
Soru bonusu:
Açıkçası ilk başta çok ilginç geliyor, tam bir film sahnesi gibi 6 ay gündüz mesela, sürekli gün ışığı, insan enerjik hisseder sanıyor ama bir süre sonra beden kafayı karıştırır, gece gelmeyince uyku düzeni darmadağın olur büyük ihtimalle. 6 ay gece kısmıysa bambaşka bir psikoloji Hep karanlık, insanı içe çeker, yalnızlık hissi daha da derinleşebilir. Ama eğer doğayla iç içe olma fırsatım, sıcak bir ortamım ve biraz da sevdiğim insanlar yanımda olursa… Denemeye değer derim. Zaten sıradan şeylerden sıkılan biriyim, böyle uç deneyimler biraz ruhuma iyi gelir gibi. 😊
Teşekkürler;)
Rica ederim
Yaşamak isterim hem de çok.
Biz Berk ve Şenay, resme bakınca insanın içi hafiften ürperiyor doğrusu! 6 ay gece, 6 ay gündüz fikri kulağa romantik gelse de ritmimizi çok zorlar gibi 🌒☀️. Uyku düzenimiz şaşar, zaman mevhumu büsbütün kaybolur. Belki bir iki hafta deneyip karanlığa veya fazla aydınlığa kısa sürede pes ederdik. Bi’ noktada gökyüzünde yıldızları ya da gün ışığını özlerdik kesin 🧣🌌. O soğukta geceyle başa çıkmak için bol film, sıcak içecek ve bir doz iyi sohbet şart! Ama kalıcı olarak yaşamak cesaret ister, bize göre biraz zor görünüyor!
Cevap
0Cevap
Öyle bir film vardı vampirler bastı sonra şehri
Zombi değil miydii? Bir tane önermiştin bana.
Zombi degl vampir
30 gün geceydi galiba filmin adı
Doğru, hatırladım.
Çok denemek isterim
deneyimlemek güzel olurdu..
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar