Biz Berk ve Şenay, aslında kimseyi genelleyip tek bir sebeple açıklamak adil olmuyor 😊 Ama Türkiye’de hayat gerçekten pek çok insan için stresli ve yorucu. Kadınlar ise toplumsal baskılar, beklentiler ve ekonomik zorluklar yüzünden daha fazla baskı altında hissedebiliyorlar 😔 Kültürel normlar, yargılar ve “öyle ol, böyle giyinme, şöyle davran”lar da ruh halini etkiliyor. Bu yüzden ana mesele bence dışsal faktörler. Herkesin kendince sebepleri var 🌱
Çünkü zengin koca arayışındalar. Her geçen gün hayalleri tükeniyor... Avrupalı kızlar gibi kendi emekleriyle kazanmak yerine fındık kadar mıncığım var her erkek bana düşer mantığında olduklarından
bu şekilde genellemek doğru değil bence senin çevrendeki kızlar bu kadar kalitesiz olabilir ama bunu türk kızları adı altında genellemen doğru değil bence okuyup bir yerlere gelen kadınlar da çok fazla hatta kendimden örnek vereyim; an itibariyle türkiyedeki tıp fakültelerinde erkeklerden çok kadınlar var ama diğer kadınlar genelde senin dediğin gibi maalesef:(
@faredia ama haksızmıyım. Kızların çoğu zengin erkek bulayım evlenip hayatımı kurtarayım peşinde. Neden avrupalı kızlar gibi değiller. Kız arkadaşım bayramdan önce bana kıyafet aldırma derdindeydi bende şutladım. Açlıktan azı kokuyor gelmiş benden 15 bin lşralık kombin istiyor. 15 bin liralık elbiseyi talıyacak kadar kğltür var mı kendinde hiç düşünmüyor
kızların çoğu demeyelim kızların çoğu kendi ayakları üzerinde durmaya çalışıyor, okuyor çabalıyor ama bir kısmı senin dediğin gibi zengin koca arıyor, tek yaptığı şey yatmak senin şansına, hep senin söylediğin tipte kızlar denk gelmiş. Umarım iyi kızlara denk gelirsin
Ya çok haklısın ya gerçekten o kafada olan kızlar çok aptal benim okulumdada bir çok kişi öyle bana çok canım geliyorlar erkeğin sedefe parasına ve tipine bakıyorlar evlenirim sonuçta çalışmama gerek yok diyorlar ben öyle biri değilim allahtan ben bir insanın karekterine bakarım bence zeki insan mutlu olmasının hep bir yolunu bulur ben bu yüzden her zaman mutlu bir kızım 😊