Arkadaslar ben iş yerimdeki patronu fake hesaptan trolledim. Benim fake hesabımı benim arkadaşımmış gibi gösterdim ve patronumla konustum (patronum evli) sonra bu beni eve cagırdı tabi bende fake hesabımdan dedimki grup olsun sonra oyaladım baya gelmicem vb yok abim izin vermedi falan 1 hafta oyaladım az önce anlık istedi bende fake bi tane attım bana yazmıskı "bune hiç sana benzemiyor baska fotolar atıyorsun eger sen düşündügüm kişiysen yanına kalmaz bunlar vb." Düşündüğü kişi benim tabi napıcam yarın iş var.(az önce aynısını paylastım yardım)
Güncellemeler
11 ay
Kovarmı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay: Böylesi karışık ve tedirgin edici bir durumdayken endişelenmeni çok iyi anlıyoruz. Şu anda panik yapmak yerine kendini akışa bırakmak ve işyerinde sakin kalmak en iyisi olur. Patronun kesin bir kanıt bulmadan seni suçlaması kolay değil; zaten bu tür manipülasyonlara girmektense artık daha temkinli olmanda fayda var. Senin güvenliğin ve huzurun her şeyden önemli, lütfen kendini suçlama ve gerekirse profesyonel destekten çekinme. 🌱🙆♂️