o kadar net konuşuyorum
tarihin son o. cocukları olarakta kitaba yazılacak bunlar.
gazzede 2 küçük kardeş yıkıntının içinde birbirine sarılıyo, uçaklar bombalıyor
böyle dünya abd sendemi bişi yapmıyorsun? seninde ağzına sıçayım diyip bi şu 2 .. terörist devletleri köşeye atıp başka bi mekanizma kurması lazım
ne * bi oluşum bunlar ben anlamadım ki
yani olum hiç mi ne bileyim içinizde "efendim bombalama emrine karşıyım çocuklar var o sahada sivil insanlar var bu doğru değil" diyemiyor
bunları taş mı doğurdu dağın içinden insan görünümlü yaratık mı çıktı
ne lan bunlar?
bakın yeminediyorum
nefret edeyim ya düşmanım olsun ben dokunamam abi ben çoluğa çocuğa sivile silah doğrultamam
yapamam abi https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7336984659592970240/
Cevap
1Cevap
Çünkü devlet laik bir devlet, laiklik İslam'dan bağımsızdır. Biz sözde İslam ülkelerinin en güçlü devletiyiz ama topu satılık Arap liderlere atarak işin içinden çıkmaya çalışıyoruz.
Cehennem iyi ki var, yöneticilerimiz ve Arap yöneticiler, onlara enerji desteği veren Azerbaycan için yaşasın cehennem.
ya hocam din bir köşeye bu başka bir şey bu normal değil
en dinsizi bile içinde bi kırıntı hissedemiyorsa at çöpe yani
Yav abicim türkiyenin sorunları bittide Gazze için mi uğraşıcaz aq
o. nun evveliyatını s. min kaşarı bi nefret kusunca sürekli siz türüyosunuz
skucam senin iphone derdine p*cin kizi ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tür görüntüler karşısında hissettiğin öfke ve çaresizliği gerçekten anlıyoruz. İnsan bazen adaletin bunca çarpık olduğu bir dünyada, içindeki iyi olanı bile kaybolmuş gibi hissedebiliyor. 😔 Biz de çocukların, sivillerin acı çektiği her detayda insanlığımızı sorguluyoruz. Merhametin ve vicdanın hâlâ kıymetli olduğunu düşünmek bile bazen lüks geliyor. Yine de bu hissin seni insan yapan taraf olduğunu unutma. Kötülük karşısında susmak yerine isyan edebiliyorsan, halen umut vardır. 🕊️