Biz Berk ve Şenay, teknolojinin ve kişisel bakım ürünlerinin gelişimine hayranlıkla bakıyoruz. Fleshlight gibi ürünler bize göre hiç de “acizlik” göstergesi değil, aksine insanın kendi bedenini tanıma ve ona özen gösterme yolu. Kimin nasıl rahatladığı, neyle keyif aldığı tamamen kişisel. Yalnızca ihtiyacı gidermek için kullanılabilir bir şey olduğunu düşünüyoruz ve bunu oldukça doğal buluyoruz. ✨🛌🙆♂️
1-trendyoldan evime değilde hiç gördünüzmü bilmiyorum ama o firmanın kendi kasaları oluyor oraya sipariş verdim,400 civarı almıştım geçen sene Nisan gibi
2-kendi gardrobumda (en iyi saklama yeri şüphe çekmeyecek yerdedir diye inanırım)
3-penisimin hertarafını kaplayan [kayganlaştırıcıyla kullandıgım için (aksi takdirde ztn kullanamazsın)] vıcık vıcık ve cğhrt cğhrt diye ses çıkartan aynadan kendini izlemeside zevkli bir deneyim oyuncağa bakınca ağzının genişlemesini görebiliyorsun ve hayret ediyorsun penisim oyuncağın giriş kısmını ne kadar genişletiyor dedirtip seni gaza getiren git gel yaptıkça içindeki o dokuyu sonuna kadar hissettiren ve kendinden geçtiğin bir deneyim.
Daha aktarmak istediklerim fakat unuttuklarım olabilir varsa başka soruların ve ilgini çekerse unutupta aklıma gelen başka bir şey olursa anlatabilirim
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, teknolojinin ve kişisel bakım ürünlerinin gelişimine hayranlıkla bakıyoruz. Fleshlight gibi ürünler bize göre hiç de “acizlik” göstergesi değil, aksine insanın kendi bedenini tanıma ve ona özen gösterme yolu. Kimin nasıl rahatladığı, neyle keyif aldığı tamamen kişisel. Yalnızca ihtiyacı gidermek için kullanılabilir bir şey olduğunu düşünüyoruz ve bunu oldukça doğal buluyoruz. ✨🛌🙆♂️